X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA

dimarts 31 de juliol

La filmoteca reprén el cinema social amb la projecció d'Una mujer fantástica' 

30/07/2018 - 

VALÈNCIA. La Filmoteca d'Estiu projecta aquest dimarts 31 de juliol, a les 22:30 hores, als jardins del Palau de la Música, Una mujer fantástica (2017) de Sebastián Lelio. La pel·lícula es podrà veure també dijous 2 d'agost.

Protagonitzada per l'actriu transgènere Daniela Vega, Francisco Reyes i Luis Gnecco, Una mujer fantástica conta la història de la jove Marina que té una relació amb Orlando, vint anys major. Després d'una nit de festa, ell mor i ella es converteix en sospitosa. A més, la seua condició de dona transsexual resulta inassumible per a la família d'Orlando i Marina ha de lluitar contra els prejudicis i la discriminació.

Oscar a millor pel·lícula de parla no anglesa i Goya a millor pel·lícula hispanoamericana, Una mujer fantástica és la pel·lícula més premiada en la història del cinema xilé.

Les projeccions de la Filmoteca d'Estiu es fan de dilluns a diumenge, excepte els dimecres, que no hi ha sessió. La projecció s'inicia a les 22.30 hores i la taquilla s'obri a les 21.00 hores. El preu de l'entrada general és de 3,50 euros, i 25 euros per a l'abonament de deu sessions.

Organitzada per l'Institut Valencià de Cultura, la Filmoteca d'Estiu és possible gràcies a la col·laboració de l'Ajuntament de València, que cedeix els jardins del Palau de la Música com a espai de les projeccions, el patrocini de Nedgia Cegas i la col·laboració de Cervesa Turia.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email