GRUPO PLAZA

el 31 de maig a la sala Repvblicca

La gira de sales d'Auxili passarà per València

La banda ja ha confirmat la venda d'entrades per a les set cites amb la música en directe i anuncia que les cent primeres entrades de cadascun tindran un descompte

19/01/2024 - 

VALÈNCIA. “Volem apropar la nostra música a totes aquelles persones que ens seguixen però que fa temps que no han pogut viure-la en directe al costat de casa”. Així explica Auxili la motivació d'organitzar una nova gira de sales que passarà per València el 31 de maig, a la sala Repvblicca. El 16 i 17 de maig, Auxili farà doblet a terres catalanes amb el concert de divendres a la Sala Salamandra de l'Hospitalet de Llobregat i el de dissabte a la Sala Red Star de Valls. 

La gira per sales d'Auxili en 2024 es tancarà amb un nou doblet a Euskal Herria. Divendres 14 de juny el torn serà per al Kafé Antzokia de Bilbao i dissabte 15 de juny la mini-gira clourà a l'escenari de la Sala Jimmy Jazz de Vitòria. El vocalista de la banda, Esteve Tortosa també ha afegit que faran un concert en terres valencianes "perquè també li devem molt al nostre públic més fidel i sentíem que aquesta mini-gira havia de fer parada a casa”, serà el 31 de maig.

Un total de set concerts que com detalla l'altra veu d'Auxili, Marc Andrés “ens fan molta il·lusió, perquè suposen tancar un cicle de dos anys i prop de cent concerts de les gires Guaret S.O.S. Ara calia traspassar fronteres i retornar l'estima que sempre ens han fet sentir a cada territori”. “Nosaltres seguim fent cançons, cantant-les i tocant-les als escenaris de qualsevol lloc on vullguen sentir-les. I poder fer-ho amb el caliu i la força de les sales és molt emocionant” remarquen tots dos vocalistes. Per això, Auxili torna a pujar a la furgoneta, afina i esmola els instruments i confirma les set dates de concerts.

 “Ens agradaria que tot el que hem sembrat durant aquests anys seguisca fent gaudir al nou públic que compartix amb nosaltres la passió per la música i la denúncia de les injustícies socials i polítiques cada vegada més presents tant al nostre País Valencià com a cada ciutat on estarem. Sentir cantar en valencià a Madrid, Galícia o Euskal Herria és tan especial que ens sentíem en deute amb eixe públic”.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas