GRUPO PLAZA

els guanyadors es coneixeran el 22 de novembre

'La innocència', 'La banda' y 'Vivir dos veces' copen les nominacions als Premis de l'Audiovisual

31/10/2019 - 

VALÈNCIA. La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport organitza la segona edició dels Premis de l’Audiovisual Valencià mitjançant l’Institut Valencià de Cultura i l’Acadèmia Valenciana de l’Audiovisual. L’actriu Rosana Pastor i el director Nacho Ruipérez han anunciat els nominats a les 21 categories d’aquests guardons autonòmics i l’acte ha tingut també l’assistència del director general de l’IVC, Abel Guarinos, el president de l’Acadèmia Valenciana de l’Audiovisual, Pep Llopis, i el director adjunt d’Audiovisuals i Cinematografia de l’IVC, José Luis MorenoCal recordar que els guardons es lliuraran el pròxim 22 de novembre a l’Auditori de Castelló.

Les nominacions han sigut decidides pels acadèmics entre les candidatures rebudes fins al 30 d’octubre, entre les produccions més nominades estàn les tres favorites: Vivir dos veces, amb 12 nominacions; La Innocència, amb 11; i La banda, amb 9. Els Premis de l’Audiovisual Valencià estan organitzats per l’Institut Valencià de Cultura i l’Acadèmia Valenciana de l’Audiovisual. 

Els nominats a millor llargmetratge de ficció son: La Innocència de Turanga Films; La Banda de Misent Producciones SL, i Vivir dos Veces d’Alamar Cinema 1611 AIE. A millor videojoc: Effie d’Inverge Studios de València; Fear The Dark Unknown de Dreamlight Games Studios SL de València, i Path To Mnemosyne de Spherical Pixel SL de Villena.

La nominació a millor curtmetratge de ficció és per a les obres: Cuzco de Turanga films; Casa de Beniwood; Taro de Pacific Mèdia, i Tiempo de blues de When lights are low. Miss MBulu de Jaibo Films; Obsolescence de Somnis, i Clips per a salvar el món de Virtual Art han estat nominats en la categoria de millor curtmetratge d’animació. D’altra banda, (M)otherhood de Suica Films; Tiempo de blues, Creando cine inclusivo de When lights are low, i R31 de Baikal, estan nominats a millor curtmetratge documental. Finalment, els nominats a millor sèrie i websèrie: Terres de cinema de l’Andana Audiovisuales; Cuineres i cuiners de Nakamura Films, i La forastera d’Albena Produccions.

La banda

En la categoría a millor direcció: Lucia Alemany per La innocència; Roberto Bueso per La Banda; Alex Montoya per Assemblea; Suso Imbernon i Juanjo Moscardó per Amor en polvo, i Ana Ramón Rubio per Almost Ghosts. A millor llargmetratge documental: Los Que Buscamos de Kaishaku Films SL; El cuarto reino. El reino de los plásticos, i The Cut d’Amuntsport SL. A millor guió: María Minguez Pardo per Vivir dos veces; Lucia Alemany i Laia Soler per La innocència, i Juli Duisla i Jaume Perez per Assemblea.

Els nominats a millor actor: Gonzalo Fernández per La banda; Óscar Martínez per Vivir dos veces, i Sergi Lopez per El viatge de Marta. I les nominades a millor actriu: Carmen Arrufat per La Innocència; Maria Maroto per La forastera, i Inma Cuesta per Vivir dos veces.

Els nominats dels Premis de l’Audiovisual Valencià són, en la categoria de millor so: Carlos Lidón per Vivir dos veces; Carlos Lidón, Iván Martínez Rufat i Alfonso Raposo per La banda; Jose Manuel Sospedra i Iván Martínez Rufat per Assemblea; Carlos Lidón i Dani Zacarías per La innocència; Xavi Saucedo José Serrador i Edgar Vidal per Cuerdas; Carlos Lidón i David Rodriguez per Amor en polvo, i Carlos Faruolo per Bikes. The movie.

Els nominats a millor música original: Arnau Bataller i Simón Smith per Vivir dos veces; Vicente Ortiz Gimeno per La banda; Tortel i Jordi Sapena per Assemblea, i Diego Montesinos per Bikes. The movie. A millor actor de repartiment: Sergi López per La innocència; Jordi Aguilar per Assemblea; Joel Bosqued per La innocència; Nacho López per Vivir dos veces, i Xavi Castillo per Amor en polvo.

Vivir dos veces

Les nominades a millor actriu de repartiment són: Mafalda Carbonell per Vivir dos veces; Laia Marull per La innocència, i Marta Belenguer per Assemblea

A millor direcció de producció: Toni Novella per Dolor y Gloria; Toni Novella per El viatge de Marta; Araceli Isaac per Assemblea; Christian Guijarro i Lorena Lluch per Vivir dos veces; Miguel Molina per Amor en polvo, i Jose Jaime Linares per Onyx, Los reyes del grial.

La nominació a millor direcció artística ha sigut per a: Carlos Ramón Almenar per La Banda; Asier Musitu i Bea Toro per La innocència, i Maje Tarazona per Viva la vida. I a millor direcció de fotografia: Victor Entrecanales per La banda; Nuria Roldós per Vivir dos veces, i Guillem Oliver per Assemblea.

Nominades a millor vestuari: Giovanna Ribes per La innocència; Giovanna Ribes per La banda; Cristina Rodriguez per ‘Vivir dos veces’, i Giovanna Ribes per Onyx, Los reyes del grial. A millor maquillatge i perruqueria: Ana Lozano per Dolor y gloria; Esther Guillem i Marta Arce per Vivir dos veces; Sarai Rodriguez per La forastera, i Vicen Beti per Cuerdas.

Els nominats a millor muntatge i postproducció: Juliana Montañés per La innocència; Carles Agulló per La banda; Suso Imbernón per Amor en polvo; Adán Aliaga, Sergi Diez i Alex Lora per El cuarto Reino; Crisitina Vivó i Ana Ramón Rubio per Almost Ghosts.

Para saber más

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme