X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA

30.000 euros

Política Lingüística crea un nou premi per als llibrets de falles de València

29/12/2017 - 

VALÈNCIA. La Conselleria d’Educació, Cultura, Investigació i Esport crea una nova modalitat d’ajudes per a fomentar l’ús del valencià en els llibrets de les falles de la ciutat de València. Aquestes ajudes exclusives per a les comissions falleres de la ciutat vénen motivades per la declaració de la festa com a Patrimoni Immaterial de la Humanitat i la creixent participació els últims anys de les comissions falleres del Cap i Casal en els premis als llibres de falles.

La nova modalitat entra dins de les subvencions destinades a la promoció de l’ús del valencià en l’àmbit festiu per a l’any 2018, que s’emmarquen dins de les actuacions de promoció d’activitats dirigides al foment de l’ús del valencià en el món associatiu relacionat amb les festes populars.

En concret, les subvencions per al foment del valencià destinades a llibres de falles de la ciutat de València comptarà amb una dotació de 30.000 euros per a distribuir en 20 premis, el primer dels quals serà de 4.000 euros, el segon de 3.500 euros, el tercer de 3.000 euros, el quart de 2.500 euros, el cinqué de 2.000 euros, del sisé al desé de 1.500 euros, de l’11é al 15é de 1.000 euros i del 16é al 20é de 500 euros.

Per a l’obtenció de les ajudes es valorarà la qualitat de l’edició, els continguts literaris, l’extensió del text escrit en valencià, la difusió del llibre i la publicitat en valencià.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email