GRUPO PLAZA

concerts

Música a l’aire lliure als Jardins del Palau de la Música

La banda municipal inicia els seus programes a l'aire lliure amb un concert pel centenari del Valencia CF

5/06/2019 - 

VALÈNCIA. La Banda Municipal de València inicia demà dijous el seu cicle gratuït i a l’aire lliure als Jardins del Palau de la Música. Davall la direcció del seu titular, Rafael Sanz-Espert, el cicle oferix quatre concerts durant tot el mes de juny. La primera proposta serà demà, dia 6, amb una actuació amb motiu del centenari del Valencia CF, i cada dijous tindrà lloc un concert nou amb uns continguts musicals poc habituals. La regidora de Cultura i presidenta del Palau de la Música en funcions, Glòria Tello, ha convidat totes i tots els valencians a disfrutar d’este cicle musical a l’aire lliure.

«En este cicle de la Banda Municipal, la centenària agrupació musical, amb la seua qualitat i versatilitat per a enfrontar-se a qualsevol repertori, ha preparat quatre programes molt diferents a les edicions passades, amb temàtiques noves i molt atractives, dissenyades perquè en puga gaudir tota la ciutadania», ha subratllat Glòria Tello.


La resta de concerts tenen els títols següents: el dijous dia 13, Rebem a la Wasbe: música al Voltant del món; el dia 20, Música d’ahir, de hui i de sempre; i el dia 27, l’actuació de cloenda, s’oferirà un concert especial dins del XXIII Festival de Jazz, amb l’artista Martirio.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme