GRUPO PLAZA

amb dues sessions de cada espectacle

El Teatre del Raval acull propostes escèniques i musicals per Nadal

Arrancarà el divendres 18 de desembre a les 18 hores amb l’espectacle per a públic familiar 'Hai, la pescadora de somnis'

16/12/2020 - 

VALÈNCIA. El Teatre del Raval de Gandia ofereix una variada programació nadalenca per a gaudir en família. Està previst realitzar dues sessions de cada espectacle per a poder acollir més públic sense aglomeracions.

El Nadal al Teatre del Raval arrancarà el divendres 18 de desembre a les 18 hores amb l’espectacle per a públic familiar Hai, la pescadora de somnis, de la companyia de Barcelona Giramàgic, que acosta un conte indígena que fusiona la màgia, el teatre visual i d’objectes amb música en directe. L’espectacle es realitzarà també el dissabte 19 de desembre a les 18 hores. El mateix divendres 18, a les 20 30 hores el Teatre del Raval acollirà l’actuació conjunta d’Alberto San Juan i Fernando Egozcue (Madrid), amb Mucho más que dos, una selecció del treball que realitzen en comú des de fa ja més de sis anys amb textos, poemes i cançons pròpies i alienes amb la voluntat d'afirmar la vida.

Com en anteriors ocasions, el vestíbul del Raval acollirà un Mercat de Nadal amb productes culturals de proximitat, les vesprades del divendres 18 i dissabte 19 de desembre, a partir de les 18 hores. No faltarà tampoc la cita amb El Calbaret de Nadal, una mostra de teatre de varietats per a tots els gustos i edats amb una barreja de circ, música, teatre i sota la batuta d’El Triangulista com a mestre de cerimònies. Enguany es portarà a terme el dissabte 26 de desembre a les 18 hores per a públic familiar i a les 20 hores per a públic adult.

Teatre del Raval

El Teatre del Raval serà també l’escenari ideal per acollir el Taller de Circ Spinish Circus, per a públic infantil i juvenil de la mà d’Edu Martínez  (els dies 28 i 29 de desembre d’11 a 13 hores). Segons comunicat, "una oportunitat per als més menuts d’aprendre i gaudir de les habilitats del circ damunt d’un escenari on practicaran amb malabars, teles, equilibris, maces i altres objectes".

La programació nadalenca al Raval seguirà el dissabte dia 2 de gener amb l’espectacle Galletas de Jengibre, de Cía. Títeres la Matallina (València) que s’oferirà en dues sessions, a les 17 30 hores i a les 19 hores. Un espectacle que conta històries sobre la llibertat protagonitzades per titelles i amb música en directe.

Per a concloure la programació nadalenca, el Teatre del Raval acollirà Pluff, de la companyia JM Gestió Teatral (Cullera), un espectacle per a la primera infància que porta a reflexionar sobre la construcció d’un nou món a partir de les possibilitat de tot allò que desaprofitem com a deixalles.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme