GRUPO PLAZA

en col·laboració amb la Fundació SGAE

La comedia 'Lázaro', de Roberto Hoyo,  guanya el III Premi de Dramatúrgia Russafa Escènica

El reconeixement està premiat per la Fundació SGAE amb 1.000€ per a l'autor de la peça amb la finalitat que puga continuar treballant en ella després del festival convertint-la en una peça llarga

24/09/2019 - 

VALÈNCIA. El jurat del II Premi de Dramatúrgia Russafa Escènica, concurs creat pel Consell Territorial de la SGAE de la Comunitat Valenciana juntament amb el festival Russafa Escènica ha decidit premiar a Roberto Hoyo per la seua proposta Lázaro.
 
El jurat de la tercera edició del Festival de Tardor Russafa Escènica, format per Pedro Giménez, Teresa de Juan, Sara Rey, Rafa Ridaura i Rosa Sanmartín, després d'una àrdua deliberació, ha decidit per unanimitat atorgar el premi al viver Lázaro “per la innovació absoluta en el llenguatge escènic, pel contrast de llenguatges de textos clàssics i actuals, i per la possibilitat d'investigació des d'un punt actoral i dramatúrgic”.
 
Lázaro és una proposta escrita en to de comèdia que introdueix el hip-hop com a element nou per al festival. Amb direcció i interpretació de Roberto Hoyo i la participació del músic Marco Ferreira, amb assessorament artístic de Luis Melià, l'obra es representa en l'espai FreeZia on, al mateix temps, s'exposa l'obra de fotografia i il·lustració de Patricia Zaragoza.
El resultat del seu treball es mostrarà més endavant en forma de lectura dramatitzada a la Sala SGAE Centre Cultural de València.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas