Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

GRUPO PLAZA

amb rafa cervera i edu almiñana

L'escriptor Kiko Amat protagonitza l'última cita de 'Literatura i música pop al Palau'

20/12/2019 - 

VALÈNCIA. Cinquena i última cita de la present edició del cicle ‘Literatura i música (pop) al Palau’ 2019, coordinat i moderat per Rafa Cervera, que es desenvolupa a la Sala Lucrecia Bori del Palau de la Música de València i que té com a protagonista a l’escriptor barcelonés Kiko Amat, que estarà acompanyat pel periodista i escriptor Eduardo Almiñana. Es tracta d’un cicle de taules redones, dissenyat al voltant de com la música pop s'ha convertit en una influència per a alguns escriptors contemporanis.

Kiko Amat és autor de cinc novel·les i dos llibres d’assaig i, una de les veus amb més caràcter i personalitat de la recent literatura escrita en castellà. La música pop és part de la seua formació com a periodista i està present també en les seues primeres obres de ficció, en títols com “El día que me vaya no se lo diré a nadie” (2003) o “Cosas que hacen BUM” (2007), així com en les seues col·laboracions per a suplements literaris com Babelia (El País) o Cultura/s (La Vanguardia). Amb la novel·la “Antes del huracán”, publicada el 2018, Amat es consolida definitivament com a escriptor, més enllà d’etiquetes i referències pop. És també codirector del cicle de xarrades “Primera persona”, organitzat pel CCCB de Barcelona.

Acompanyant a Amat estarà el periodista i escriptor Eduardo Almiñana. Col·laborador en capçaleres culturals de València com Culturplaza o Lletraferit, Almiñana és una de les figures clau en el mapa literari local, habitual en presentacions en, com ell mateix diu, “les volgudes llibreries de la meua ciutat”. La seua firma també ha estat vinculada a publicacions culturals com ara Bostezo, El Hype o Canibaal.

“Literatura i Música (Pop) al Palau” 2019 també ha comptat amb figures de referència literària com Marta Sanz, Salvador Alemany, Sara Mesa i Agustín Fernández Mallo, junt amb professionals del periodisme, de la música i de la poesia com Mireia Pérez, Voro Contreras, Irene Rodrigo i Carolina Otero.

Para saber más

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email