GRUPO PLAZA

recepció oberta fins al 28 de febrer

Russafa Escènica convoca a artistes i dissenyadors a il·lustrar el cartell de la 8ª edició

2/01/2018 - 

VALÈNCIA. El Festival Russafa Escènica llança un nou concurs per tal de seleccionar el cartell oficial de la vuitena edició de l’esdeveniment, que es celebrarà del 20 de setembre al 7 d’octubre de 2018 a València. El concepte que ha d’inspirar tots els treballs presentats serà 'Sorolls', lema de Russafa Escènica 2018.
 
El concurs pretén promoure la participació del públic, "estimular la creativitat dels artistes participants" i "fomentar la difusió del festival escènic". El cartell anunciador serà la peça més visible en totes les accions de comunicació que es realitzen abans i durant el festival.
 
En aquesta ocasió, el concurs, obert, està dirigit a dissenyadors gràfics, artistes i creadors que residisquen a Espanya i que podran presentar, individualment o en grup, una sola proposta al concurs. L’elecció del guanyador passarà per vàries fases, que implicaran alhora a l’organització del festival, al públic i a un jurat professional.
 
L’equip de Russafa Escènica premiarà al guanyador amb la quantitat econòmica de 1.000 euros (impostos inclosos), el major premi que el festival ha destinat fins ara per al disseny del seu cartell. La data límit per a la recepció de propostes és el 28 de febrer del 2018.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme