GRUPO PLAZA

el 5 i 6 d'octubre

Russafa Escènica espandeix per València els moviments del hula hoop i l'spoken word

13/09/2018 - 

VALÈNCIA. La programació de la vuitena edició de Russafa Escènica 'Sorolls' no només s’expandeix per la ciutat, a més a més s’allarga en el temps. El festival presenta Les nits de Russafa OUT amb Tyris, dues propostes nocturnes a l’aire lliure que tindran lloc els dies 5 i 6 d'octubre amb l'espectacle Naima Naim Hula Hoops i el concert Carlos Luna Spoken Word protagonitzat per Clara de Luna.
 
Naima Naim és una artista del hula hoop, una pionera a Espanya i a València del moviment hooping. La seua carrera artística comença en 1998 i acumula una àmplia experiència com a ballarina i professora d'aquesta disciplina, participant en espectacles, exhibicions i festivals de tot el món, especialment de l'àmbit circense.
 
D'altra banda, l’spoken word es troba a cavall entre la música i la literatura. És una disciplina que, a manera de performance, utilitza tècniques de la poesia, la música i el teatre. Carlos Luna és una de les irrupcions d'aquest estil en l'escena estatal. Ell, al costat de Clara de Luna, fabriquen un disc, No hay ninguna imagen disponible, on aconsegueix endinsar-nos en una distòpia emocional i sensorial temperades per l'amor i el desig.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas