GRUPO PLAZA

II Premi de Dramatúrgia Russafa Escènica

L'obra 'Shhhh!' torna com a lectura dramatitzada

1/02/2019 - 

VALÈNCIA. Shhhh!, l'obra amb la qual l'autora valenciana Marian Villaescusa va guanyar el mes de setembre passat el II Premi de Dramatúrgia Russafa Escènica, en el marc de la VIII edició del festival Russafa Escènica, torna a escena. Aquesta vegada, a més, en format de lectura dramatitzada. Serà el dilluns 4 de febrer, a les 19 hores, a la Sala SGAE Centre Cultural de València (C/Blanqueries, 6). L'entrada és gratuïta.

El Premi de Dramatúrgia Russafa Escènica va ser creat per la Fundació SGAE, a través del seu Consell Territorial de la Comunitat Valenciana i l'esmentat festival de tardor d'arts escèniques amb l'objectiu d'incentivar la producció artística i donar suport als creadors dramàtics. En la segona edició del certamen, el guardó va anar a parar a les mans de Marian Villaescusa, qui va rebre un premi de 1.000 euros per a poder investigar i treballar en la seua obra Shhhh! per a convertir-la en una peça en format més llarg, i amb la qual podrà també formar part del cartell de la pròxima edició de Russafa Escènica. El resultat d'eixa reelaboració del text original és el que, dirigit i interpretat per la mateixa autora, s'oferirà dilluns que ve a la Sala SGAE Centre Cultural.

Shhhh! és l’“autobiografia d'una jove amb càncer”. Si bé, matisa Marian Villaescusa, això “no va del càncer. Això va de la vida”. En eixa línia, precisament, el jurat del certamen va voler destacar el text per “la seua valentia i frescor, per la positivitat del missatge i la combinació de diferents disciplines dins d'un mateix muntatge”.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas