Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

Hoy es 20 de enero y se habla de coronavirus speed way cierre perimetral covid-19 BIOINICIA
GRUPO PLAZA

tras setmanes només disponible físicament

Tardor llança digitalment 'El mas pas'

15/11/2019 - 

VALÈNCIA. Un nou començament. Això és el que va plantejar Tardor al seu últim concert de la gira de Patraix, precisament en la plaça del barri que dona títol al seu tercer disc. El públic esperava una nit de comiat i es va trobar la benvinguda a un nou indret musical: El Mal Pas.

El nom d’una de les platges de Benidorm és també el del quart disc del quintet valencià, un secret que van desvelar en un final d’actuació Digne de recordar, com expressa el títol del primer senzill d’avançament del disc. A més, el grup tenia un altre as en la mànega, un regal per als assistents: la possibilitat de ser els primers en tindre el disc.

El Mal Pas es pot comprar exclusivament a la pàgina web de Tardor en format CD, vinil i digital, juntament amb nou marxandatge i també està ja disponible en totes les plataformes digitals.

La nova aventura de la banda té ja una altra parada transcendental, en la sala Moon de València, el 21 de febrer. Eixe és el dia escollit per a la primera posada en escena de l’univers sonor d’El Mal Pas. Les entrades per a esta festa d’inici de gira també es poden adquirir en la web del grup.

Àlex Martínez (veu i guitarra), Cesc Domènech (bateria), David Garcia (guitarra), Tono Hurtado (baix) i Yeray Calvo (teclats) han cuinat en secret un LP que sorprendrà a tots. El grup ha treballat durant tot l’estiu en el seu primer àlbum autoproduït i gravat en l’estudi Malamute del mateix Hurtado. Ha sigut editat pel segell Primavera d’Hivern.

El Mal Pas és una aposta de la banda per la llibertat creativa i l’ofici aprés en estos anys, elements que es veuran reflectits en cadascuna de les noves cançons, com ja avança el primer senzill. Al final del tema, un solo de saxo deixa entreveure una obra que superarà prejudicis i ha soterrat complexos al si de la banda.

Per a conéixer com sona la transformació de Tardor cal tindre el disc a les mans, amb la portada il·lustrada per Àfrica Pitarch. També es pot disfrutar del videoclip de Digne de recordar, obra del realitzador Carles Mas, qui va captar les vibracions de la màgica nit del concert fi de gira.

En el lloc on tot acabava, en el moment en què Tardor va decidir tornar a començar.

Para saber más

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email