GRUPO PLAZA

Canals avança cap a la conversió a ciutat intel·ligent

6/06/2020 - 

VALÈNCIA. Canals és un dels pobles adherits al programa Smart Cities de la Diputació de Valencia, el qual té com a objectiu donar suport als municipis perquè incorporen tecnologies per a la gestió dels serveis públics i la recol·lecció de dades. Als últims dies, Canals ha fet els primers passos en aquest sentit amb la instal·lació d'un programa de monitoratge que permetrà analitzar i millorar l'eficiència energètica de cinc quadres d'enllumenat municipal. 

Aquest sistema permetrà a l'Ajuntament conéixer en tot moment i a través d'un sistema informàtic l'estat de les línies monitorades. A més, en cas de caiguda del servei, rebrà alarmes i podrà actuar de manera remota per tal de solucionar els problemes detectats. Açò es veurà traduït no sols en un millor servei general, sinó també en una reducció de les factures de la llum i en una capacitat de resposta ràpida davant les incidències. 

La instal·lació d'aquest sistema és només la primera de les actuacions que Canals té previstes dins del programa Smart Cities. Progressivament i amb l'ajuda econòmica i l'assessorament tècnic de la Diputació, el municipi incorporarà aquesta mateixa tecnologia a altres serveis públics com ara la gestió de l'aigua, els contenidors de fem i l'aparcament. Així mateix, també aspira a controlar en un futur la contaminació acústica o ambiental.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme