X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
Hoy es 20 de agosto y se habla de puerto de valencia torrecid PPCV CIUDADANOS Vox emprendedoras
GRUPO PLAZA

el teatre, la disciplina amb més presència

El Festival Tercera Setmana rep més de 600 propostes escèniques per a la vinent edició 

9/03/2018 - 

VALÈNCIA. El Festival Internacional Tercera Setmana va tancar el passat diumenge el termini per rebre propostes escèniques per a la seua edició d'enguany. La xifra final, 605 projectes, posa de manifest "la importància i la projecció" que el certamen ha aconseguit amb només tres anys d'existència, manifesta l'organització.

El teatre, amb un 52% del total, és la disciplina amb més presència, seguida per l'opció interdisciplinària (21,7%) i la dansa (19%). Respecte al públic al qual estan dirigits els projectes, l'adult és majoritari amb un 64'2% enfront del 35,8% destinats al familiar. Pel que fa a la modalitat dels espectacles, les propostes a representar-se en sales convencionals copen el primer lloc amb un 70'4%.

Ara és el torn de l'equip de programació del certamen, al qual s'han incorporat aquest any Tomás Ibáñez i Paco Macià, de valorar totes les propostes escèniques presentades i de decidir quines s'incorporen al festival.

La tercera edició de Tercera Setmana se celebrarà del 31 de maig al 3 de juny a Castelló, del 7 al 17 de juny a València i del 7 al 10 del mateix mes a Alacant.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email