X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA

el teatre, la disciplina amb més presència

El Festival Tercera Setmana rep més de 600 propostes escèniques per a la vinent edició 

9/03/2018 - 

VALÈNCIA. El Festival Internacional Tercera Setmana va tancar el passat diumenge el termini per rebre propostes escèniques per a la seua edició d'enguany. La xifra final, 605 projectes, posa de manifest "la importància i la projecció" que el certamen ha aconseguit amb només tres anys d'existència, manifesta l'organització.

El teatre, amb un 52% del total, és la disciplina amb més presència, seguida per l'opció interdisciplinària (21,7%) i la dansa (19%). Respecte al públic al qual estan dirigits els projectes, l'adult és majoritari amb un 64'2% enfront del 35,8% destinats al familiar. Pel que fa a la modalitat dels espectacles, les propostes a representar-se en sales convencionals copen el primer lloc amb un 70'4%.

Ara és el torn de l'equip de programació del certamen, al qual s'han incorporat aquest any Tomás Ibáñez i Paco Macià, de valorar totes les propostes escèniques presentades i de decidir quines s'incorporen al festival.

La tercera edició de Tercera Setmana se celebrarà del 31 de maig al 3 de juny a Castelló, del 7 al 17 de juny a València i del 7 al 10 del mateix mes a Alacant.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email