GRUPO PLAZA

del 4 al 10 de novembre

El VLC Pitch Forum entrarà en les "Writer's Rooms" dels guionistes de 'El Vecino', 'Fariña' o 'Aída'

Les "secret writer's rooms" tindràn un aforament reduït a 20-30 persones que només podran apuntar-se a través de les xarxes socials de VLC Pitch Forum (Facebook, Instagram i Twitter)

23/10/2019 - 

VALÈNCIA. L’Institut Valencià de Cultura organitza les jornades VLC Pitch Forum, que se celebren a València del 4 al 10 de novembre, amb l’objectiu de ser un ‘talent campus’ de l’escriptura de ficció audiovisual. Guionistes vinguts de tots els llocs es donaran cita a València per a treballar els seus guions, tant de llargmetratges com de sèries de ficció, junt amb professionals de gran talla i, posteriorment, mostrar els seus treballs davant de plataformes, productores i cadenes.

Un dels principals atractius d’aquesta trobada és la ‘masterclass’ amb el guionista Guillermo Arriaga (Amores perros, 21 gramos, Babel), que tindrà lloc el divendres 8 de novembre a La Mutant a les 18.00 hores. També estan previstes tutories individuals amb la productora i ‘coach’ Marian Sánchez Carniglia, que ha treballat a les ordes de directors com a Ron Howard, Cameron Crowe, Bryan Singer, els germans Coen i James Cameron, entre altres.

VLC Pitch Forum organitza, a més, les ‘secret writer’s rooms’ perquè professionals i públic interessat puguen mantindre xarrades disteses amb creadors espanyols de primera fila com Marta Sánchez, Carlos de Pando, Cristóbal Garrido, Josep Gatell i Teresa de Rosendo. Aquestes trobades seran en espais secrets que es desvelaran poc abans que ocórreguen. Per a mantindre l’ambient íntim i creatiu, tindrà un aforament reduït a 20-30 persones que només podran apuntar-se a través de les xarxes socials de VLC Pitch Forum, i una vegada es vagen resolent les pistes que se n’aniran donant. A continuació vos presentem l'ordre d'aquestes xerrades.

Dimarts 5 

Marta Sánchez 

Llicenciada en Ciències de la Informació, abans de començar la seua carrera com a guionista va treballar en el món de la ràdio. Ha sigut redactora de l’agència Efe i redactora/guionista de la Cadena SER en el programa ‘A vivir, que son dos días’. També ha exercit com a redactora i guionista en el programa ‘Lo + Plus’ durant tres anys. Ha sigut guionista també de sèries com ‘7 vidas’, ‘Aída’, ‘Los quién’ o ‘Allí abajo’.

Dimecres 6

Josep Gatell 

Guionista des de 2005, ha treballat tant en ficció com en entreteniment, i entre els seus últims treballs destaquen la coordinació de l’equip de guió en la comèdia ‘Cuerpo de élite’ per a Antena 3, o els guions de llargmetratge ‘Es por tu bien’ i ‘Tadeo Jones 3’.

Teresa de Rosendo

Llicenciada en Comunicació Audiovisual per la Universitat de Navarra, exerceix com a guionista professional des de 2001 tant per a televisió (‘UCO’, ‘MIR’, ‘Centro médico’, ‘Servir y proteger’) com cinema (‘Sweet Home’). En l’actualitat treballa en l’escriptura de guions de la sèrie ‘Alma’, creada per Sergio G. Sánchez per a Netflix, que es troba en fase de preproducció.

Dijous 7

Carlos de Pando 

És llicenciat en Comunicació Audiovisual per la Universitat Pontifícia de Salamanca i alumne del màster de Guió de Ficció en Cine i televisió de la mateixa universitat. En 2003 va començar a treballar en Globomedia, on va ser guionista de comèdies com ‘7 vidas’, ‘Aída’ (Telecinco) i ‘Gominolas’ (Cuatro). En 2008 va entrar a formar part de Notro TV, on va escriure la sèrie ‘Plan América’ (TVE) i per a la qual va crear la miniserie ‘Karabudján’ (Antena 3).

Cristóbal Garrido 

Guionista de Cine i televisió, junt amb Adolfo Valor ha escrit les comèdies ‘Lo dejo cuando quiera’, ‘Promoción fantasma’ i ‘Cuerpo de élite’. En televisió ha sigut creador i productor executiu de l’adaptació per a televisió de ‘Cuerpo de élite’, coordinador de guió de sèries com ara ‘Fariña’, ‘Gran Reserva’, ‘Velvet’ o ‘Bajo sospecha’ i cocreador de la sèrie ‘The Refugees’ per a BBC i Atresmedia.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme