Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

GRUPO PLAZA

primeres projeccions el 24 i 25 de febrer

Naix ValenciaFantastic, una mostra dedicada al curtmetratge de gènere imaginari

20/02/2018 - 

VALÈNCIA. Dins de la Heroes Comic Con de València i amb el suport d'entitats com Kimuak, neix la primera mostra ValenciaFantastic. Una iniciativa que pretén convertir-se en lloc de "visibilitat" per als treballs de cinema curt de caràcter de gènere, terror i fantàstics, en l'àmbit d'una convenció de còmics, videojocs, cinema i televisió. Així, durant els dies 24 i 25 de febrer es projectaran diferents treballs de diversos directors, a més de clàssics moderns del gènere com 7:35 del Matí, amb el qual Nacho Vigalondo va ser nominat a l'Óscar; el curt de terror més premiat de la història, Mr. Dentonn, del director Iván Villamel o Avietes del director valencià Paco Plaza, realitzador de Verónica, recent finalista en els Goyas 2018.

Premis a Cannes, Berlín, Sundance, Venècia...els curts nacionals s'encontren en un moment de "gran esplendor", conseguint a més ser finalistes diverses vegades als Oscars o guanyant premis als Méliès d'Or. També, a Sitges, Brussel·les, Lisboa, Albertoir, Molins de Rei, Fantasia Mont-real o Los Angeles Screamfest, recorrent doncs la xarxa de festivals més rellevant del cinema Fantàstic.

És per això que desde l'organització hi han volgut acostar-se d'una banda a clàssics del curt fantàstic, i de l'altra a nous relats amb les noves pespectives dels creadors més emergents. "Des del terror sense pausa, fins a l'animació surrealista, en ValenciaFantastica hem intentat donar cabuda a les moltes formes d'expressió dins del gènere. Esglai, tracte, família, sang, somriure, perversió, fascinació, foscor, esperança, crueltat, humor, sàtira, política, estarrufar, murmuris, cant, naturalesa, sintètic o ànimes. Volem que el curtmetratge siga encara més gran."

Noticias relacionadas

dos películas con una sola entrada

Reabre Cinestudio d'Or

Por  - 

El mítico cine ubicado en la calle Almirante Cadarso de València reabrirá sus puertas el próximo 31 de agosto

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email