GRUPO PLAZA

El Consell inclou a Gandia en el Pla Territorial de Sostenibilitat Turística en destí Comunitat 2022

La proposta presentada al Ministeri inclou altres municipis turístics i en el cas de Gandia la inversió ascendeix a 2,4 milions d'euros

26/10/2022 - 

VALÈNCIA (VP). Gandia ha sigut una de les ciutats seleccionades per la Generalitat Valenciana per a ser inclosa en el Pla Territorial de Sostenibilitat Turística en destí Comunitat Valenciana 2022, finançat pel fons Next Generation, a l'espera de ser aprovat pel Ministeri d'Indústria, Comerç i Turisme. Aquest pla comptarà amb una inversió de 2,4 milions d'euros.

En la Mesa de Turisme celebrada aquest matí, presidida per l'alcalde de Gandia, José Manuel Prieto, ha estat present el Director General de Turisme de la Generalitat Valenciana, Herick Campos, qui ha valorat molt positivament la candidatura de Gandia: "Gandia ha fet els deures presentant un Pla Territorial de Sostenibilitat Turística en destí Comunitat Valenciana 2022 extraordinari, finançat pel fons Next Generation. Aquesta proposta l'està estudiant el Govern d'Espanya i s'aprovaria a finals de novembre amb una inversió de 2,4 milions d'euros".

El director general de Turisme ha anat més enllà, parlant de la proposta estratègica que ha presentat Gandia i recalcant els valors que defineixen la ciutat: "Voldria destacar que Gandia té un pla estratègic de qualitat, sostenibilitat i hospitalitat impulsat per la Generalitat Valenciana i això vol dir que sap el que és, el que vol ser i com vol ser".

“Gandia té una oferta i demanda constant durant tot l'any, i això afavoreix a molts treballadors que passen fixes els dotze mesos de l'any. Gandia, a més, és el destí amb més reconeixements SICTED de tota la Comunitat Valenciana” va finalitzar el dirtector general.

Per la seua part, el regidor de Turisme, Vicent Mascarell, ha agraït a la Generalitat la seua tasca i ha reivindicat Gandia: "Gràcies a la Generalitat Valenciana, som el millor destí turístic. L'ajuda econòmica i l'alineació d'estratègiques en un espai tan competitiu com és el turisme ens ha fet millors i per això reiterem les nostres gràcies".

Aquesta mesa de turisme té com a objectiu, per una banda, fer balanç de l'històric estiu que ha viscut la platja i la ciutat en general i, per altra, analitzar els elements que siguen millorables.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas