GRUPO PLAZA

amb Proxima Centauri y Ensemble d’Arts

El Rafel Festival ofereix música electroacústica en un doble concert per continuar el seu programa

2/11/2017 - 

VALÈNCIA. El festival de música contemporània Projecte Rafel Festival continua aquest cap de setmana. Es tracta del segon cap de setmana de dobles concerts que pujarà a l'escenari a grups del panorama nacional i internacional

Proxima Centauri & Ensemble d’Arts brindaran un programa de música electroacústica mixta en un concert que realitzaran en conjunt els dos grups el dissabte, 4 novembre, a les 20 hores en l'Auditori de Rafelbunyol, i en el qual es mostraran les més recents creacions de compositors francesos i valencians. 

El grup de Bordeus Proxima Centauri va començar la seua marxa l'any 1991 amb la finalitat de mostrar les més recents creacions musicals dels creadors del seu entorn, especialment aquelles que fan ús de la música electrònica i amb la intenció d'integrar diferents disciplines artístiques en les seues produccions, tals com a ballarins, escenògrafs i creadors de llum escènica.

Ensemble d’Arts és el grup resident de l’Auditori Rafelbunyol i en aquesta ocasió intercalarà una sèrie de peces de solistes amb música electroacústica interactiva i video.

Ensemble Sinkro agafarà el testimoni amb un concert completament acústic el diumenge 5 novembre 12 hores. El grup de Vitòria-Gasteiz que en aquesta ocasió visita el Rafel Festival en format de trio de cordes, oferirà un programa amb obres de compositors del segle XXI tals com la finlandesa Kaija Saariaho i els compositors Salvatore Sciarrino i Georges Aperghis, guanyador del premie fundació BBVA en el 2016 per reinventar el teatre musical.


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas