GRUPO PLAZA

EL 2 DE SETEMBRE

Desakato, El Niño de la Hipoteca i Takones Rumberos: el Festival gratuït més rocker a Alaquàs

30/08/2017 - 

VALÈNCIA. El Festival Rock d'Alaquàs serà el 2 de setembre amb les actuacions de: Desakato, El Niño de la Hipoteca, Juantxo Skalari, Takones Rumberos i Astra Crew. La cita musical serà al parc de la Seguieta, a partir de les 23:00 hores, un acte inclòs dins de les Festes Majors d'Alaquàs. 

Amb l’objectiu de recuperar l’essència més rockera dels inicis del Festival Rock d’Alaquàs que va nàixer ara 23 anys, l’Ajuntament d’Alaquàs ha configurat enguany un cartell que torna als seus arrels i amb el que continua apostant per un festival gratuït de qualitat. L’edició d’enguany combinarà grups de reconegut prestigi nacional amb la participació de grups valencians. 

Els grups participants

Desakato encapçala esta nova edició del Festival Rock d'Alaquàs. Els asturians presentaran a el seu cinqué treball La Teoría del Fuego, un àlbum que els ha dut a recórrer tota la geografia espanyola amb el seu estil punk rock. Nascut l’any 2003 i procedents de Llanera, la banda està formada per Pablo Martínez (veu i guitarra), Mario (baix), Gabri (guitarra), Pepo (veu) i Nano (bateria i cors). Amb cinc discos en el mercat, la banda continua creixent en popularitat gràcies a la versalitat que demostren en el rock. 

El Niño de la Hipoteca actuarà acompanyat de Los Ratones. Tornen a la càrrega després d’una gira espanyola plena d’aforaments complets i gran aclamació per part del públic. Els seus últims senzills Mentiras de sofá i El Porvenir llançats a finals de 2016 són ja els cinqué i sisé d’esta nova era de singles. 


El projecte de Juantxo Skalari y Rude Band es troba en un bon moment de forma. L’any passat van recorrer tres continents amb motiu de la presentació del vinil London Studio Session. Este grup de original de Navarra se situa entre el reggae i el punk-roc, portant grans directes a cada festival. 

Talkones Rumberos és grup format per dones que pretenen compartir la música, l’art i la cultura cohesionada amb accions solidàries com a element d’amor i transformació. Mestissatge, flamenc, rumba i folclore combinaran a la perfecció amb este cartell rocker d'Alaquàs.

El grup Astra Crew va ser el  grup guanyador del concurs PreFRA 2017, una banda que posarà la nota de rap a este cartell amb un directe peculiar i creatiu, propi d’este estil musical. 


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme