GRUPO PLAZA

Carcaixent celebra aquest cap de setmana una Fira Modernista Virtual

Hi ha prevista una programació virtual per recordar moments i actuacions d’edicions passades

11/06/2020 - 

VALÈNCIA. Aquest cap de setmana, Carcaixent hauria d'haver celebrat la cinquena edició de la Fira Modernista, una festa que recorda l'època de màxima esplendor de la ciutat. Les restriccions derivades de la Covid-19, però, no han permés una convocatòria com la dels darrers quatre anys. Per aquest motiu, la regidoria de Turisme ha decidit celebrar la festa de manera virtual amb noves activitats i propostes impulsades a través de les xarxes socials, amb l'objectiu que entitats, institucions i ciutadania puguen participar i viure la Fira des de casa.

Els perfils de Turisme de Carcaixent han convidat els usuaris a compartir imatges i vídeos relacionats amb la Fira o el modernisme: record sd'edicions passades, peces o vestuari de l'època i informació sobre els personatges o moments més importants del modernisme a Carcaixent. En definitiva, qualsevol detall que puga donar continuïtat a la fira de manera virtual. A més, també s'ha preparat el qüestionari en línia Què saps del modernisme a Carcaixent? amb 30 preguntes sobre l'evolució d'aquest moviment artístic i cultural a la localitat.

Durant tot el pròxim cap de setmana, està prevista una edició virtual amb vídeos d'actuacions i moments destacats de les quatre edicion santeriors. Entre ells, es compartirà la pel·lícula Voluntad, un film rodat a Carcaixent i al voltant del qual hauria d'haver girat la temàtica d'aquesta cinquena edició. A més, des de l'Associació Modernista de Carcaixent han preparat una connexió en directe en Instagram el dissabte a partir de les 19 hores per mostrar diferents elements de patrimoni modernista.

Ana Garrigues, regidora de Turisme, ha volgut a animat a participar d'aquesta edició diferent de la Fira Modernista: "evidentment res és comparable a gaudir i compartir la festa al carrer. Però creiem que era important que, almenys durant aquest cap de setmana, es respirara d'alguna manera l'ambient tan especial de la Fira del Modernisme", ha explicat la regidora.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme