X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA

el 22 i 23 de september

De Benicalap a Natzaret: la cultura s'apropa als barris de València amb una vintena d'activitats

21/09/2018 - 

VALÈNCIA. Este cap de setmana torna la música, cinema, teatre, poesia, circ i dansa a 12 barris de València. La iniciativa Cultura als Barris busca promoure, una vegada més, la participació ciutadana i difondre la cultura, així com fer-la accessible a totes les persones. A més, amb esta iniciativa es pretén "donar a conéixer estos sectors professionals", segons assenyala l'Ajuntament en un comunicat.

Durant els dies 22 i 23 de setembre, la ciutadania podrà gaudir de Cultura als Barris a Arrancapins, Benicalap, Campanar, la Creu Coberta, Natzaret, Vara de Quart-Tres Forques, Trinitat, Sant Marcel·lí, els Orriols, Malilla, Soternes i la Raïosa.

Dissabte a les 20:00 hores els més menuts podran assistir a la representació de El Principito, a càrrec de Rebombori Cultural (diumenge repetirà en Campanar a les 19:00 hores), mentre que a Benicalap els joves i els adults podran assistir a la mateixa hora al teatre d'improvisació Subit. I el mateix dissabte, a Campanar, a les 20:30 hores també s'oferirà a la ciutadania quatre peces de microteatre (diumenge repetirà a Trinitat a les 20:30 hores).

La música també serà altra de les opcions. Dissabte a les 19:00 hores al barri de Natzaret tindrà lloc el concert de Música i Dansa de Natzaret, dirigit per Vicente Roig. També el barri de Malilla gaudirà del concert de música clàssica Una hora amb Marxant a càrrec del grup Marxant. A més, diumenge la música també serà protagonista al barri de Benicalap, a les 19:00 hores, amb el concert líric del repertori de sarsuela. Al barri de Soterners, a la mateixa hora, també podran gaudir del concert de la Societat Musical Barri de Malilla dirigit per Daniel Belloví Navarro.

El contacontes serà una altra de les modalitats oferides. Al barri Trinitat, dissabte es contarà el conte Uhuru, tres històries africanes (repetirà diumenge al barri dels Orriols), a la Creu Coberta els contes dels germans Grimm i diumenge La maleta de Jordiet a Natzaret i Arrancapins. D'altra banda, en Sant Marcel·lí dissabte se l’oferta se centrarà en els més xicotets narrant contes valencians i amb tallers de titelles. També es farà un taller de manualitats dissabte a Campanar, Toc, toc obri la muralla i un taller participatiu de terrisseria i socarrat en Vara de Quart-Tres Forques.

Dissabte a les 19.00 hores tindrà lloc l'espectacle de màgia a Vara de Quart-Tres Forques Hago Chas y Aparisi a tu lado. Una hora després actuarà Rafa Forner a Arrancapins amb el monòleg Salta a la vista i finalitzarà esta modalitat diumenge, amb màgia i humor, el mag Piter a Malilla.

Igualment, les actuacions de circ i dansa, seran altres dos alternatives este cap de setmana. La primera actuació serà en el barri dels Orriols dissabte, amb l'espectacle Abatut Circus, i la segona diumenge en la Raïosa, interpretant la Parella de Clowns. Quant a la dansa, diumenge interpretaran Mukuki en La Creu Coberta i danses populars a Campanar.

Finalment, el cinema i la poesia també formaran part d'estos dies lúdics. A Soteners i la Raïosa es projectarà el documental Guastavino. Per últim, diumenge a Vara de Quart-Tres Forques, hi haurà un recital de poesia. Com a novetat, diumenge també es farà a Malilla un combat d'il·lustradors.


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email