GRUPO PLAZA

9 i 10 de maig

El Musical presenta la muestra anual de su trabajo en las aulas del Conservatorio Profesional de Danza

7/05/2018 - 

VALÈNCIA. El Teatre El Musical ha presentat aquest dimecres i dijous 9 i 10 de maig, a les 19:00 hores, la mostra anual del seu treball en les aules del Conservatori Professional de Dansa de València. Per segon any consecutiu El Musical és l'escenari escollit pel centre de formació per a presentar la seua mostra anual amb les i els alumnes dels primers cursos.

El Conservatori Professional de Dansa de València, amb la col·laboració del Teatre El Musical, engega aquesta iniciativa que té com a objectiu el foment de la cultura de la Dansa i la creació de públic a través d'accions que involucren a les famílies, transmetent-los valors culturals, educatius, emocionals i socials.

A través de la Dansa Acadèmica, la Dansa Espanyola i la Dansa Contemporània es pretén acostar al públic el treball dels vertaders protagonistes que, amb el seu esforç diari, fan de la formació de les arts escèniques una vertadera formació integral. Un treball amb diversitat de propostes, des de les més acadèmiques a les més creatives, que aposta per a acostar el treball de l'aula a l'escenari. Tot açò, acompanyats en directe per músics professionals.

Per a Olga Álvarez, coordinadora artística del Teatre El Musical, la mostra forma part de l'estratègia del TEM en la formació de nous públics en arts en moviment. “Els teatres públics de l’Ajuntament de València tenim la responsabilitat d'acostar i fomentar les arts escèniques així com treballar els públics. Col·laboracions com aquesta entre el TEM i el Conservatori Professional ajuden a mostrar el treball en les aules necessari per a la creació d'aqueixos nous públics”, explica Álvarez.

...

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme