Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

Hoy es 24 de octubre y se habla de Soltec CALENDARIO LABORAL SANIDAD coronavirus TOQUE DE QUEDA
GRUPO PLAZA

el 21 de setembre

L'Etnomusic clausura la seua edició d'estiu amb l'actuació de la International Citrus Band

20/09/2018 - 

VALÈNCIA. L’Etnomusic Estiu 2018 arriba a la seua fi amb el concert de la International Citrus Band aquest divendres 21 de setembre, a les 22.00 hores. El cicle de concerts organitzat pel Museu Valencià d’Etnologia, depenent de l’Àrea de Cultura de la Diputació de València, va començar el passat mes de juliol, amb l’actuació de Nina Dinamita & La Swing Milicia. Aixi mateix, per l’escenari del pati del Centre Cultural La Beneficència han passat grups i artistes com Marinah, Mundo Chillón, Juan Zelada, Krama, Chet, Ogun Afrobeat, Jóvenes Clásicos del Son Cubano, Duna, la Cobla dels Sons Essencials o el Perico Sambeat Quartet.

International Citrus Band és un quintet format per músics procedents de tres continents diferents. És per això que la música del grup realitza un viatge sonor que comença al Rio de la Plata i arriba fins al Cantàbric, passant pel Mediterrani occidental o el Kurdistan. En els seus temes es proposa la revisió d’autors clàssics de la tradició musical iberoamericana i les connexions amb la tradició musical de l’est del mediterrani. Una combinació de músiques, veus i instruments que parlen del seu bagatge professional, personal i emocional.

L’accés als concerts és gratuït, però hi ha aforament limitat. Les entrades s’estan repartint des del dimarts passat. Segons informa l'organització encara es poden replegar en el vestíbul del Museu Valencià d’Etnologia o reservar-les a través de la pàgina web del museu.


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email