GRUPO PLAZA

millores principalment de la llum

La Casa Museu Concha Piquer acomet la primera reforma des de la seua inauguració 

8/04/2018 - 

VALÈNCIA. La Casa Museu Concha Piquer romandrà tancada entre els dies 9 i 16 d'abril a causa de les reformes que es duran a terme en este centre municipal. El museu, situat en el carrer Ruaya 23, on va viure la cantant i actriu i que exhibeix els seus objectes personals i discos no havia sigut reformat des que s'inaugurara l'any 2001. Les millores afecten principalment a la il·luminació, la qual té obsolescències que no permeten l'adequada conservació dels objectes del museu.

Els treballs de manteniment a realitzar seran: pintar l'escala de pujada al primer pis i el vestíbul contigu, retocar algunes parts de la planta baixa, restituir la catifa en l'entrada i adequar les vitrines de la planta baixa on estan els vestits. A més es procedirà a una neteja general i s’encolarà i teixiran de nou els tapissos de la cadira del tocador de Concha Piquer.

Per a una millor conservació dels objectes del museu es canviaran els llums halògens que estan deteriorant els teixits, per unes altres tipus leds. També s’habilitarà un banc de fusta per a col·locar-lo davant de la pantalla audiovisual i se situarà un faristol per a la col·locació de la guia municipal del Museus, amb la finalitat que els visitants puguen informar-se sobre la Casa Museu. Finalment, quant a la informació que ens brinda el museu sobre la vida i treball de l'artista, es completarà el contingut amb nous cartells informatius.

La regidora Glòria Tello ha destacat: “la importància d'esta remodelació que posa en valor un espai museístic municipal en el qual no s'havia intervingut durant dècades. Unes obres que entronquen directament amb la política de la regidoria de patrimoni i recursos culturals d'apostar per la dignificació dels museus de la ciutat.”


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme