GRUPO PLAZA

dissabte 26 de maig

Alessio Arena i Gem: el festival MiL continua amb els concerts de la tercera edició

23/05/2018 - 

VALÈNCIA. Dissabte vinent arriba el concert més internacional de les nits del Festival MiL 2018. El napolità Alessio Arena, portarà la seua celebració de la vida cantada en diversos idiomes, fusionant la tradició de música d'autor italiana, espanyola, catalana i sud-americana, en una proposta instrumentalitzada que convida a ballar. 

Arena ha rebut importants premis a la seua Itàlia natal, encara que actualment torna d'una llarga gira per Xile, ha viscut a Madrid i actualment està fincat a Barcelona. Com totes les nits del Música i Lletra, que s'està celebrant aquest mes al Gran Teatre de Xàtiva, Arena no serà l'únic concert de la vetllada, la beniganina Gem protagonitzarà la segona part del doble concert. Gem, àlies artístic de Gema Vañó, presentarà el seu primer disc d'estudi Dent de Lleó amb un so pop-rock de tiny molt nord-americà amb cançons un poc rurals.

Els següents doble concerts del festival, després del més pop internacional de dissabte, serà el més folk i d'arrel de la mà de Eva Dènia i Meritxell Gené, i el més indie amb Lu Rois i Joan Miquel Oliver

El Festival Música i Lletra es caracteritza per combinar artistes més reconeguts i d'altres d'emergents, mesclant diferents estils dintre de la música d'autor per oferir una autèntica cata de la música d'autor a Xàtiva. El Mil és una aposta de la Regidoria del Gran Teatre de Xàtiva, i la direcció artística del músic Feliu Ventura, que busca un públic curiós que s'atrevisca a comprar una entrada per un concert del qual potser no en coneix els músics, explica l'organització. 

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme