GRUPO PLAZA

avançament del seu primer disc

Amic dels Cirerers es presenta amb el senzill "Somriu i bona nit"

| 18/11/2023 | 1 min, 16 seg

VALÈNCIA. Amic dels Cirerers, nom artístic del músic Josep Sánchez, d'Oliva, presenta el senzill "Somriu i bona nit", avançament del seu primer disc, que vorà la llum pel desembre de 2023 i que ja ha estat nominat als Premis Ovidi i els Premis Carles Santos de la Música Valenciana 2023 en la categoria de Millor disc de cançó d’autor. 

"Somriu i bona nit" és una declaració d’intencions del fet de paternar, que aposta per la coresponsabilitat conscient i feminista i per una educació on la llibertat i l’autonomia personal es posen en el centre. La cançó ha sigut gravada i produïda per Joel Gilabert a Dénia, en estiu del 2022, i mescla la cançó d’autor amb electrònica, dins d’un pop progressiu. 

"Esta cançó és el regal que li faig al meu fill Ovidi, en agraïment per ensenyar-me allò que no s’aprén en els llibres i per ajudar a combatre l’ego" explica Josep Sánchez en relació amb "Somriu i bona nit".

El primer single d’Amic dels Cirerers s’acompanya d’un videoclip creat per Pai Pai Studio i la imatge gràfica i les fotografies del llançament han anat a càrrec d’Enric Alepuz. En els directes, Josep Sánchez estarà acompanyat per Bernat Pérez i Roman Pons, músics i antics companys d’estudis. 

next