Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

GRUPO PLAZA

Carlet invertirà prop de 800.000 euros de la Diputació en serveis socials i urbanisme

S'adaptarà una part de l'antic col·legi Bosch Marín per ubicar la nova seu de Serveis Socials, amb un cost de més de 350.000 euros

19/06/2020 - 

VALÈNCIA. L'Ajuntament de Carlet inclourà en el pla d'inversions de la Diputació de València per al pròxim any la remodelació d'una part de l'antic col·legi Bosch Marín, que serà la nova seu del departament de Serveis Socials i donarà cabuda a una plantilla que s'ha multiplicat per quatre en els darrers anys.

Aquest serà "el projecte més ambiciós" del pla de la Diputació, segons ha apuntat l'Ajuntament de Carlet, i suposarà una inversió de més de 350.000 euros. A més, el consistori afegirà altres projectes al pla amb l'objectiu de realitzar-los en 2021. En total, suposarà una inversió de prop de 800.000 €.

La intenció del consistori és traslladar les oficines administratives d'aquesta àrea, actualment ubicada al mateix edifici que l'ADL, Labora i el SEPE, a un espai propi dotat de privacitat i capacitat per assumir aquest servei i altres serveis auxiliars com la mediació hipotecària, mediació familiar, mesures judicials, l'equip especialitzat en infància i adolescència, l'oficina comarcal d'habitatge i la Unitat de Prevenció Comunitària i Conductes Addictives.

Una altra de les propostes que també es durà a terme a través del Pla d'Inversions de la Diputació, és la conversió en zona de vianants d'alguns carrers del centre històric, "una proposta de guanyar espai per als vianants i pacificar el trànsit al centre urbà, que ha estat demandada pel veïnat en els pressupostos participatius», ha assegurat l'ajuntament.

El pròxim any, també es realitzarà la repavimentació de diversos carrers de la urbanització Ausiàs March, amb una inversió de 85.000 €, així com la renovació de l'enllumenat públic de diverses zones de la localitat, que comptarà amb 60.000 euros

"Amb aquests projectes, el govern municipal continua endavant amb l'aposta per l'eficiència energètica i el compromís amb el medi ambient", ha explicat l'alcaldessa de Carlet, Maria Josep Ortega, "donant prioritat als serveis socials i projectes de desenvolupament sostenible i estalvi energètic". 


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email