GRUPO PLAZA

últim concert de ‘Matins a Les Arts’ 

L’Orquestra de la Comunitat interpreta les bandes sonores de ‘Psicosis’, ‘E.T.’ o ‘Star Wars’

El cicle ‘Matins a Les Arts’ inclou una programació diversa a un preu de 5 euros, que compta com a intèrprets amb els diferents actius artístics de Les Arts: l’Orquestra de la Comunitat Valenciana, el Cor de la Generalitat Valenciana i els cantants del Centre de Perfeccionament

5/05/2023 - 

VALÈNCIA. Les Arts acollirà aquest diumenge, 7 de maig, a les 12.00 h, l’últim concert de ‘Matins a Les Arts’ de la temporada. L’Orquestra de la Comunitat Valenciana (OCV), sota la direcció de Josep Gil, interpretarà un programa dedicat a algunes de les bandes sonores més icòniques del seté art per un preu únic de 5 euros. Una formació de cordes de l’OCV obrirà aquest concert matinal amb una peça de la pel·lícula ‘Vieja amistad’ (1943), dirigida per Vincent Sherman i protagonitzada per Bette Davis. El compositor d’aquesta banda sonora, Franz Waxman, és majorment conegut per haver posat música a ‘El crepúsculo de los dioses’ i ‘Un lugar en el sol’, treballs pels quals va guanyar dos premis Oscar.

A aquesta li seguirà la música del també oscaritzat Bernard Herrmann. L’OCV interpretarà temes del mític ‘thriller’ de Hitchcock, ‘Psicosis’ (1960), i també del film de François Truffaut ‘Fahrenheit 451’ (1966), una de les pel·lícules insígnia de la ‘Nouvelle vague’ francesa. L’OCV, posteriorment, en formació de metalls i percussió, abordarà dues de les bandes sonores de John Williams més recognoscibles de la història del cinema. Primer tocaran una selecció de temes del film ‘E.T., el extraterrestre’ (1982) i finalitzaran el concert amb quatre de les peces més emblemàtiques de la saga ‘Star Wars’, entre les quals es troba l’ominosa ‘Marxa imperial’.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas