GRUPO PLAZA

MISSATGES Dels espectadors a la façana

L'artista ESCIF posa punt final a la reivindicació 'TOTS CONTRA L'ESPECTACLE' al Teatre Micalet

22/06/2017 - 

VALÈNCIA. L’artista urbà valencià ESCIF ha posat el punt final a la seua obra 'TOTS CONTRA L’ESPECTACLE' amb l'última penjada de pancartes reivindicatives a la façana del Teatre Micalet. Els textos de gran format penjats al llarg de tot l’any han estat escrits pels espectadors del teatre valencià i triats per ESCIF.

Esta acció artística ha comptat amb la col·laboració del filòsof, escriptor i guionista Santiago Alba Rico, qui ha escrit un manifest en contra de l’espectacularització de la vida. Aquest manifest s’ha estat repartint abans de cada funció durant tota la temporada als espectadors del Micalet, als quals se’ls ha convidat a participar en aquesta acció reivindicativa deixant missatges que reflexionaren al voltant d’esta idea.

L'artista urbà ha triat cada mes alguns dels missatgess i els ha presentat a la façana del teatre donant forma en sis actes. Un espectacle inusual de ESCIF on la participació dels espectadors ha estat clau. Per a l'artista ESCIF, amb el projecte 'TOTS CONTRA L’ESPECTACLE', "desapareixen els límits entre presentació i representació, espectadors i actors. El teatre ix al carrer i el carrer entra al teatre, en un procés creatiu horitzontal on l’artista només és una peça de l’engranatge, que ajuda a amplificar la veu d’aquells que tenen alguna cosa a dir: els espectadors".

ESCIF és un dels artistes valencians de carrer amb més reconeiximent a nivell internacional i entre els seus últims treballs cal destacar 'Todo lo que sobra', la falla que va dissenyar per la Comissió fallera de Corona; 'Un coche rojo', un assaig audiovisual per al programa Metrópolis, en TVE2; 'Elsewhere', el seu últim llibre autoeditat amb els seus últims treballs presentat a l'IVAM; 'Dismaland', el parc d' atraccions de Banksy, on va ser convidat a participar i la portada del disc de Damien Rice, 'My faded favourite fantasy'.


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas