GRUPO PLAZA

quatre anys renovables

Les Arts i la Fundació ADEIT cooperaran per a intercanviar espais i activitats d'interés actual

12/04/2017 - 

VALÈNCIA. La Fundació Universitat Empresa de Valencia (ADEIT) i el Palau de les Arts Reina Sofia de València han firmat un conveni de col·laboració amb l'objectiu d'establir relacions de cooperació entre ambdues institucions. Aquest conveni suposa la possibilitat de realitzar intercanvis d'espais entre ADEIT i Les Arts. Aquest conveni estarà vigent durant quatre anys amb la possibilitat de ser renovat.

Els alumnes de la Universitat de València (UV) a través de pràctiques curriculars o extracurriculars podran realitzar estades en Les Arts. De la mateixa manera, amb aquest acord, es podrà incloure els espectacles de les Arts dins del programa cultural organitzat per ADEIT per als assistents als seus congressos i activitats. 

La firma de les dues institucions també suposa que organitzaran conferències, cicles de debats sobre temes d'actualitat i d'interés per al sector empresarial i per a la comunitat universitària. L'acord també inclou la creació de la càtedra Palau de les Arts - Universitat de València amb l'objectiu de contribuir a la projecció de les àrees culturals, la creació artística i el saber en l'àmbit de les Humanitats.

La firma del conveni ha ser per part de Davide Livermore, director artític del Palau de les Arts Reina Sofía, Francesc Potenciano, director artístic i director economicoadministratiu del Palau de les Arts i Antonio Aracil, direector gerent de la Fundació ADEIT. 


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme