GRUPO PLAZA

els socialistes mostren la seua preocupació per que "tornes les males praxis del passat"

El PSPV exigeix "transparència" sobre la plaça per a l'ex alcalde de Borriana del PP en PortCastelló

10/05/2024 - 

CASTELLÓ. El PSPV de Castelló ha anunciat aquest divendres que demanarà tota la informació sobre el procediment per a l'assignació d'una plaça de personal laboral a PortCastelló a l'ex alcalde de Borriana i ex senador pel PP, Alfonso Gustavo Ferrada. Els socialistes volen aclarir els dubtes sobre un suposat cas d’endollisme en l'administració pública en benefici de Ferrada, de 63 anys, en un càrrec de nova creació

Segons el PSPV, resulta “molt casual” que pocs mesos després que el PP de Carlos Mazón nomenara al nou president del PortCastelló es propose per a ocupar aquest lloc creat fa pocs mesos a un dels polítics més destacats del PP de Carlos Fabra “després de rebre la major puntuació en la part del procés més subjectiva, l'entrevista”. “Ens preocupa que tornen les males praxis del passat a les institucions de la província”.

Els socialistes lamenten que el PP "sempre estiga enfangat en tripijocs" i han anunciat que presentaran una bateria de preguntes al president de l'Autoritat Portuària de Castelló, Rubén Ibáñez, perquè aclarisca el procés de selecció i les raons per les quals Ferrada va obtindre la màxima puntuació en l'entrevista. “Esperem que la direcció proposada pel PP done explicacions clares i transparents sobre aquest cas”.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas