GRUPO PLAZA

vuitena edició 'Sorolls'

Russafa Escènica acull el seu Jardí Escènic: micro propostes teatrals que ompliran el Carme

5/06/2018 - 

VALÈNCIA. Russafa Escènica encara la seua vuitena edició 'Sorolls', amb un nou format dins de la seua programació OUT – propostes realitzades fora del barri de Russafa en col·laboració amb diferents espais culturals i institucions-. El Jardí Escènic es presenta com un conjunt de sis micro-propostes d'entre 8 i 10 minuts de durada que es duran a terme de forma simultània en el mateix espai, el Centre del Carme Cultura Contemporània, en col·laboració amb el Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana.

Durant una hora i mitja les peces es representaran en bucle cada 15 minuts, per la qual cosa els espectadors podran construir el seu propi recorregut i visitar diferents espais de forma lliure dins del centre cultural. 

Les sis peces que componen el Jardí Escènic tracten temes quotidians i utilitzen un llenguatge proper i atractiu per a l'espectador. 'Profesionales', 'Confidencias de mujeres' i 'Mujeres de vida fácil' de Totart; 'Frecuencia modulada', de Vudú Teatro; 'Bolleras', de Clarisas y 'Maricón' de La Dramática Producciones són les propostes escollides per l'equip del festival a través d’una convocatòria oberta a companyies i artistes.

El Jardí Escènic de Russafa Escènica es podrà visitar durant el divendres 5 d’octubre a les 18:00 hores i el dissabte 6 d’octubre a les 12:30 hores amb accés gratuït.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas