GRUPO PLAZA

I 'Concert per la vida'

Xavi Sarrià, Smoking Souls i El Diluvi protagonitzen un concert homenatge a Guillem Agulló

Les entrades de l'espectacle estan a la venda amb un preu entre 12 i 20 euros en la web ivc.gva.es, a partir d'aquest dijous a les 12.00 hores. Les persones que van fer aportacions durant la campanya podran reservar la seua localitat a través dels canals que han facilitat els promotors de l'esdeveniment

7/04/2022 - 

VALÈNCIA (EP). Xavi Sarrià, El Diluvi o Smoking Souls són alguns dels artistes que actuaran el pròxim 12 de maig en el Teatre Principal de València en el primer 'Concert per la vida-Homenatge a Guillem Agulló', que forma part de la campanya 'La lluita continua', interrompuda per la pandèmia. El recital en memòria del jove antifeixista assassinat ha sigut dissenyat com un tribut musical en directe amb artistes com Xavi Sarrià, Feliu Ventura, Auxili, Smoking Souls, Miquel Gil, JazzWoman, Joina, El Diluvi, Ebri Knight, Maluks, Mafalda, El Cor de l'Eliana i La Maria, "i alguna sorpresa més", avança la Conselleria de Cultura en un comunicat.

La campanya 'La lluita continua' estava centrada a captar fons per a poder finalitzar la producció de la pel·lícula 'La mort de Guillem', dirigida per Carlos Marqués-Marcet, i al mateix temps celebrar dos concerts d'homenatge a València i a Barcelona, entre altres activitats comunicatives i de conscienciació. La data de l'homenatge en la ciutat comtal queda pendent de concretar. La Generalitat, a través de l'Institut Valencià de Cultura, ja va subvencionar la producció de la pel·lícula 'La mort de Guillem', i ara participa en la part musical de la campanya. "29 anys després de l'assassinat de Guillem Agulló, la seua figura continua sent un símbol dels moviments de lluita i resistència antifeixista. La seua memòria ha passat a ser un motor en la defensa dels drets humans i l'antiracisme, que hui són més vigents i necessaris que mai", afirmen els promotors de la iniciativa.

També et pot interessar...

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email