Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

Hoy es 24 de febrero y se habla de vacuna covid-19 retail hostelería coronavirus turianova
GRUPO PLAZA

la programació comença amb una mostra documental

Contacontes, dansa, tallers i concerts: l'IVAM acull activitats per a totes les edats durant el Nadal

11/12/2017 - 

VALÈNCIA. L'IVAM ha dissenyat un programa d'activitats per al mes de desembre i els primers dies de gener amb l'objectiu que els visitants de totes les edats puguen "gaudir d'una àmplia oferta lúdica i cultural". Aquestes activitats són totalment gratuïtes i compten amb el suport d'Obra Social La Caixa i amb la col·laboració de Winsor & Newton.

El proper dijous 14 de desembre s'obri al públic la mostra documental Somnis il·lustrats, Grans il·lustradors per a xicotets lectors, un recorregut històric per diferents publicacions il·lustrades dedicades al públic infantil, incidint de manera especial en els treballs que han suposat una evolució estètica en aquest àmbit artístic, com els moviments del neoplasticisme holandès, el funcionalisme txec o el constructivisme soviètic.

El divendres 15 de desembre l'IVAM aposta de nou per la dansa amb l'última sessió del cicle Posar el cos, a càrrec del coreògraf Marcos Morau, director de la companyia de dansa La Veronal i Premi Nacional de Dansa el 2013. La sessió començarà amb una projecció de curtmetratges d'Yvonne Rainer i, a continuació, es representarà Equal Elevations del col·lectiu la Veronal, que planteja un diàleg amb les escultures de Richard Serra, una juxtaposició espacial entre la dansa i l'escultura, entre el pes i el moviment.

Al mes de desembre també destaquen les propostes de tallers, contacontes i concerts amb motiu de la mostra documental Somnis il·lustrats, que presenta l'IVAM a la sala de la Biblioteca. Aquestes activitats començaran el dissabte 16 de desembre, a les 12 hores i a les 17: 30 hores, i el 17 de desembre, a les 17: 30 hores, amb Un encontre de conte, trobades amb els artistes Carlos Maiques, Beatriz Adela i Aitana Carrasco, per a públic general a partir de 10 anys, en els quals descobrir la construcció de personatges, paisatges i narracions.

Durant les vacances escolars de Nadal, els visitants de l'IVAM podran gaudir d'un taller de titelles a càrrec d'Elisa M. Matallín el 27 de desembre i del taller familiar de dansa Pintant l'espai al voltant de les obres de Julio González, a càrrec de Danza en Manada, els dies 28 de desembre i 3 de gener.

El divendres 29 de desembre a les 17 hores l'IVAM ha organitzat un espectacle de teatre de titelles i objectes amb música en directe on el públic a partir de 3 anys podrà gaudir amb la poesia de Gloria Fuertes. Coleta y Pelines, la Araña de España, el Hada Acaramelada, la Ratoncita Tenta, el Caracol Col-col i la Bruja Burbuja cobraran vida en aquest conte que comptarà amb els elements típics d'un espectacle de titelles: amagatalls, colps, persecucions i molta participació del públic.

Taller familiar 'Reb(v)elar-se. Fer visible l'invisible' a càrrec d'Elisa M. Matallín

El 4 de gener, Dani Miquel acompanyat dels Ma-me-mi-mo-músics portarà a l'IVAM un espectacle per als i les més petites amb cançons, jocs i propostes creatives. Músiques i cançons que provenen de la nostra tradició que el projecte del cantautor valencià intenta recuperar i difondre.

Així mateix, tant xiquets i xiquetes com joves sense límit d'edat, podran assistir els diumenges al taller familiar Reb(v)elar-se. Fer visible l'invisible, relacionat amb l'exposició En rebel·lia. Narracions femenines en el món àrab. El taller, a càrrec d'Elisa M. Matallín, Ana Sánchez i Teresa Mata consisteix en la construcció d'una instal·lació col·lectiva a través de fotografia i vídeo, jugant amb metàfores visuals.


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email