GRUPO PLAZA

el 28 d'octubre

Las Naves celebren el Dia Mundial de l'Animació amb el festival Prime The Animation!

26/10/2017 - 

VALÈNCIA. Las Naves acull el dissabte 28 d'octubre diferents activitats dins de Prime The Animation! 5, un festival internacional d'animació d'estudiants i professionals emergents organitzat per la Universitat Politècnica de València. Per celebrar el Dia Mundial de l'Animació, l'entrada a projeccions, exposicions i xarrades és gratuïta.

Dins del programa en Las Naves, tindrem també la inauguració de l’exposició Frame Up. Cinema breu d’animació que reuneix projectes de curtmetratge d’animació, liderats en la seua majoria per dones: Impromptude María Lorenzo (directora nominada al Goya al Millor Curt d’Animació per La noche del océano); The Neverending Wallde Silvia Carpizo; Patchwork, de María Manero; Invisiblede Paola Tejera; Clitode l’Estudi Pterodactive; Lights outde Duna Tàrrega; Dafne i Apolode Patricia Lara; A Table Gamede Nicolás Petelski; i Jana, de Lucía Gómez.

Aquesta exposició, organitzada per l’Estudi Pterodactive, compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de València, Las Naves, la Facultat de Belles Arts de la Universitat Politècnica, el Màster en Animació UPV i el Màster en Producció Artística UPV.


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas