GRUPO PLAZA

en les seccions ‘Afirmando los derechos de las mujeres’ i ‘Mujeres en escena’

Mar Navarro i Eva Vizcarra, guardonades en el Festival de Màlaga

| 20/03/2023 | 59 seg

VALÈNCIA. Mar Navarro y Eva Vizcarra tornen del Festival de Màlaga amb un guardó davall del braç. Les cineastes valencianes han destacat amb les seues obres en les seccions Afirmando los derechos de las mujeres i Mujeres en escena,.

Mujeres sin censura, dirigit per Eva Vizcarra i comproduït pel suecà Kiko Martinez per a Nadie es perfecto, és un documental que aprofundix en les artistes de l'època del destape a Espanya. Guanyador del Premi Berlanga al millor documental en l'última edició dels Premis Berlanga, Mujeres sin censura compta amb les ajudes a la producció del IVC i la participació d'À Punt. Ha guanyat la Biznaga de Plata Premi Especial ‘Afirmando los derechos de las mujeres’.

El curtmetratge de ficció La butaca de la puta, dirigit per la valenciana Mar Navarro i produït per Inquieta Films, seguix la història de Marga, prostituïda en un polígon. Una circumstància familiar canviarà la seua vida i la de la seua germana per a sempre. Ha guanyat la Biznaga de Plata Millor Ficció ‘Mujeres En Escena’.

next