GRUPO PLAZA

del 25 d’octubre al 12 de novembre

'Hamlet Canalla' torna al Micalet per última vegada

A més el 8 i 9 de novembre s'han programat al Teatre Micalet funcions especials per a persones amb discapacitats visuals i auditives

25/10/2017 - 

VALÈNCIA. Dirigida per Joan Peris, Hamlet Canalla de Manuel Molins torna per última vegada al Teatre Micalet del 25 d’octubre al 12 de novembre. Així l’espectacle es representarà, un any després, al teatre on va nàixer. Temps en el que ha rebut numersos crítiques i  fins i tot una nominació als Premis Max. 

El muntatge està realitzat per Josep Manel Casany i Ximo Solano. Casany va estar finalista com a millor actor protagonista per este muntatge, també, a la passada edició dels Premis Max. El Gertrudis, Horaci, Espectre i l’actor per protagonitzar un tour de la mà de Ximo Solano qui fa el paper de Hamlet.

Les funcions seran els dimecres, dijous i divendres a les 20:30 hores, i els dissabtes i diumenges a les 19 hores.   

D’altra banda, el Teatre Micalet continúa amb el seu objectiu de fer arribar les arts escèniques a persones amb discapacitats visuals i auditives i s’han programat dues funcions de teatre adaptades per a ells. Aquestes funcions especials són els dies 8 i 9 de novembre i comptaran amb: subtitulat adaptat, bucle d’inducció magnética, so de sala amplificat i audiodescripcions. També hi haurà funcions especials subtitulades en anglès el dia 10 de novembre.


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme