Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

Hoy es 25 de octubre y se habla de TOQUE DE QUEDA coronavirus estado de alarma ghatto
GRUPO PLAZA

del 6 al 19 de novembre

Xirivella compta amb 15 companyies per a l'actual Mostra Internacional de Pallassos i Pallasses

17/10/2017 - 

VALÈNCIA. La Mostra Internacional de Pallassos i Pallasses de Xirivella celebra la seua 24a edició del 6 al 19 de novembre en diferents punts del municipi. La Mostra oferirà 25 funcions de 13 espectacles diferents, tant en teatre com en places a l'aire lliure. La Mostreta Escolar, dirigida a tots els escolars de la població, donarà el tret d'eixida a dues setmanes en les quals convertirà a Xirivella en el centre cultural per a tots els públics.

Com és tradicional, la desfilada familiar i pallasso per la pau i contra tot tipus de violència Fes el clown i no la guerra, donarà pas a la festa d'inauguració en la plaça del Dr. Gerardo Garcés.

La Mostra també celebrarà la seua inauguració oficial el dissabte 11 de novembre a les 22.30 hores en el Teatre Audiotorio Municipal de Xirivella, amb l'actuació de la companyia Els Excèntrics amb el seu espectacle The Melting Pot Poupurri.

Per la Mostreta passaran les companyies valencianes Sala Negra, amb Ciència Club Clown, i PTV-Clowns, amb Fonem, a més del canari Totó el pallasso, amb Totó, un pallasso viatger, un espectacle multidisciplinari amb milers de kilometres recorreguts. Una proposta que mescla malabars, trucs de màgia, historietes i anècdotes que Totó ha anat vivint.

Està previst que per la Mostreta passen al voltant de 2.500 escolars d'Infantil i Primària de tots els centres de Xirivella.

Encara que l'activitat ja haurà arrancat des del dia 6 de novembre, el dia 11 La Mostra celebrarà la seua inauguració oficial amb la companyia catalana Los Excéntricos. A les 22.30 hores en el Teatre Auditori Municipal de Xirivella, desenvoluparan el seu espectacle The Melting Pot Poupurri. Durant més de trenta anys de gira per teatres de tot el món, aquest trio defensa ha rebut el prestigiós Premi Nacional de Cultural de la Generalitat de Catalunya 2011, entre altres premis.

També, pel Teatre Auditori Municipal de Xirivella passaran la companyia Sabani, amb l'espectacle Amb P de Pallasso el dia 12 a les 18:30 hores o el clown Juan Callate, el dia 18 a les 22:30 hores, amb Mr. Kebab.

A destacar és l'actuació del divendres 17 de novembre a les 22:30 hores de la companyia belga OKIDOK amb el seu espectacle Slips Inside, Premi del Jurado en el Festival de Clown de Milà 2009. Les seues creacions han passat per infinitat de programes de televisió, festivals i teatres d'Europa. D'ells es diu que “transgreden tots els codis. El seu llenguatge i els seus nombres són impressionants, les seues expressions facials formidables...”.

A més, com a fermall final, Marcel Gros representarà el seu espectacle Universario en la clausura de la Mostra Internacional de Pallassos i Pallasses de Xirivella, el dia 19 de novembre a les 17 h. i 19 h.

Però els espectacles que acull la Mostra no solament es queden dins del Teatre. En places de Xirivella s'han programat cinc espectacles per a tots els públics amb les companyies: Circo Los, Javi Javichy, Kicirke, Totó el pallasso i SCURA La Banda del Drac.

Declarada en 2014 com a Festa d'Interès Turístic Provincial de la Comunitat Valenciana per la Conselleria d'Economia, Indústria, Turisme i Ocupació de la Generalitat Valenciana, la Mostra està organitzada per la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament de Xirivella i rep les subvencions de la Diputació de València, la Conselleria de Cultura de la Generalitat Valenciana i el Ministeri de Cultura.

 


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email