GRUPO PLAZA

1 al 5 de març 

'El Crèdit', una obra de teatre reflexiva i amb humor sobre l'economia actual 

28/02/2017 - 

VALÈNCIA. L'obra de teatre 'El Crèdit' es representarà en el Teatre El Rialto del 1 al 5 de març. Un text de Jordi Galceràn interpretat per Tomàs Mestre i Joan Miquel Reig amb un tema central molt actual, dins el context de crisi en que vivim amb l’humor amb que ens tenen acostumats.

El Crèdit’ és una obra de teatre on es mostren diàlegs plens de matisos i amb una arquitectura teatral molt elaborada, on suren aspectes com la fragilitat de les relacions humanes, la desesperació i la crisi, econòmica i de parella. Com en l'actualitat, en l'escenari del Rialto es podrà observar com demanar una hipoteca s’ha convertit en una tasca quasi impossible, bé, demanar-la no, però si que te la donen.

Durant una hora i mitja, l'espectador gaudirà de l'humor i també reflexionarà sobre l'actual situació econòmica en la que vivim. 

'El Crèdit'

Fins ara, en el nostre civilitzat món, quan necessitaves diners anaves al banc i demanaves un crèdit . Si no te’l concedien tornaves cap a casa amb el capcot, pensant que les coses estan molt malamemt.... Però potser ara ja no. Potser ara, quan et deneguin un crèdit no te n’aniràs a casa amb la cua entre les cames. Potser avui miraràs el director de l’oficina als ulls, posaràs les cartes sobre la taula i li diràs que avui ets tu qui té la paella pel mànec i que si no et dóna els diners penses prendre mesures de força. Res violent, això no, però si avui el Sr. Director no afluixa els quartos, iniciarà una acció definitiva que convertirà la seua vida en una catàstrofe.

‘El Crèdit’ va més enllà d’una simple posada en escena humorística sobre la negació bancaria ja que, posa a l’infame col·lectiu de banquers i financers contra les cordes, ja que en aquesta ocasió són les seues vides les que, metafòricament parlant, correran perill, las que se enderroquen front el ciutadà desnonat. Sols per això, es pot comprendre, en part, l’èxit entre el públic de l’obra.


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email