GRUPO PLAZA

sisena edició del festival valencià

L'Acadèmia de Cinema espanyol s'acosta a la MICE per recolzar la seua difusió 

5/02/2018 - 

VALÈNCIA. L'Acadèmia d'Arts i les Ciències Cinematogràfiques d'Espanya signava el passat 2 de febrer un acord de col·laboració amb la Mostra Internacional de Cinema Educatiu per a l'edició d'aquest any 2018. L'Acadèmia recolzara la difusió del festival valencià, a més d'assessorar en qüestions cinematogràfiques i assistencials. Per la seua banda, la Mostra reconeixerà aquesta tasca fent constar a totes les seues publicacions gràfiques i publicitàries els logotips de l'Acadèmia.

Aquest acord de col·laboració arriba dins del context de la 32a Edició dels Premis Goya, esdeveniment que va guardonar a Marisa Paredes amb el Goya d'Honor, rebent el premi de la mà del director Agustí Villaronga. Ambdós artistes seran homenatjats en pocs dies a la MICE 2018 participant en el calendari oficial del Festival. L'actriu Paredes serà l'encarregada d'inaugurar la cita cinematogràfica, el 10 de febrer a València, mentre que el director mallorquí participarà en una jornada educativa el divendres 16, a Benetússer.

A aquestes activitats es sumen amoltes altres, que tindran lloc a 19 seus diferents per tot el territori valencià, on destaca la presència, a més dels ja esmentats, de la cineasta Judith Colell i el realitzador txec Jan Svêrák.


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme