GRUPO PLAZA

el 8 de septembre

"Per què no hi ha quasi directores de museus?": Gestores culturals ho esbrinen en un encontre

4/09/2018 - 

VALÈNCIA. Aquest dissabte 8 de setembre tindrà lloc l’Encontre de Dones Directores de Museus a Las Naves. Es tracta d’una iniciativa pionera promoguda i organitzada per l'Associació Valenciana d’Educadors en Museus (AVALEM), amb la col·laboració de CREARI Grup de Recerca en Pedagogies Culturals, l’Àrea de Didàctica de l’Expressió Plàstica de la Universitat de València i el centre d’innovació Las Naves.

A l’encontre participen directores de museus i responsables de gabinets educatius, així com responsables polítics, periodistes i professionals dels entorns pròxims a l’educació en museus i patrimonis. L’estructura de l’encontre és de tres taules rodones amb quatre invitades i una moderadora en cadascuna. Aixi mateix, en elles es partirà de les temàtiques “Per què hi ha tan poques dones a les direccions dels museus?”, “Què aporta la mirada de les dones a l’educació en patrimoni?” i finalment “Un futur des de la igualtat i el dret a la diferència”. Igualment, a migdia hi haurà l’acte d’entrega dels Premis Romà de la Calle a l’Impuls de l’Educació Artística en Museus.

Entre altres personalitats, han confirmat l’assistència a l’Encontre: Margarida Sala, Nekane Aramburu, Sara Blanes, Margarita Belinchón, Sílvia Planas, Marisa Suárez, Paloma Tudela, Pilar Tébar, Helena Bonet Rosado, Tere Artero, Maria Pilar Luna Pérez, Gemma Gil Tellols, Liliane Cuesta, Carmela Falomir Ventura, Laura Fortea, Sandra Illobre, Clara Pérez Herrero, Lledó Queral, Ana Querol, Eva Ripollés i Estrella Rodríguez Roncero.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme

Acceso accionistas

 


Accionistas