GRUPO PLAZA

Alberic inverteix més de 50.000 euros per ajudar a les famílies durant l'Estat d'Alarma

5/06/2020 - 

VALÈNCIA. L'Ajuntament d'Alberic, a través dels Serveis Socials, ha destinat al voltant de 52.000 euros per ajudar a 246 famílies. Segons explica el consistori, des que es va decretar l'Estat d'Alarma, van activar «un pla especial per a conéixer de primera mà les necessitats de la població, ja que moltes famílies es van quedar sense ingressos pels acomiadaments massius. Els problemes econòmics han afectat grups de població que abans no havien necessitat les ajudes socials».

Dins del Pla Local d'Emergència i Reactivació Econòmica desenvolupat per la regidoria que dirigeix Josep Puig, l'equip de govern va duplicar l'import pressupostari que es destina als Serveis Socials, augmentant la partida en 65.000 euros. “Són ajudes que van a famílies necessitades que reverteixen ràpidament els seus ingressos en els comerços locals, amb la qual cosa aconseguim reactivar l'economia”, argumenta l'alcalde d’Alberic, Toño Carratalá.

La corporació municipal ha dissenyat diversos plans d'acció. El primer d’ells valorat en uns 150.000 euros, suposarà ajudes directes a sectors que han patit la crisi amb el tancament dels seus comerços. Segons l’ajuntament, també «es comptarà amb un Pla d'Ocupació Local que acollirà una injecció de 155.000 euros, amb els quals es contractarà un centenar de persones durant diversos mesos, per fer treballs al municipi». I també s'activarà un Pla d'Inversions que ascendeix a 600.000 euros «que permetrà dur a terme múltiples projectes urbanístics per a millorar les instal·lacions i espais públics i que s'adjudicaran, a través de contractes menors, a empreses de la localitat».


Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email