Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Política de Cookies Aceptar

GRUPO PLAZA

Alzira ja ha començat a pagar les ajudes als autònoms per la Covid-19

El municipi va ampliar en 100.000 euros la partida inicial de 305.000

16/06/2020 - 

VALÈNCIA. Des d'ahir s'ha començat a fer efectiu el pagament de les ajudes destinades a la reactivació econòmica d'Alzira. En total ja s'han bonificat més del 20% de les ajudes per un import màxim de 400 € cadascuna. Els beneficiaris rebran l'ingrés al compte bancari que van facilitar en el moment de la sol·licitud.

"Des del govern, complim amb el repte que suposa fer front a aquesta crisi sanitària, social i econòmica provocada per la Covid 19. Entenem que el paper de les administracions, i especialment el de l'Ajuntament, és estar al costat dels nostres comerciants d'una manera ràpida, ja que en aquests moments és quan ens necessiten per a fer front a la situació complicada que travessen", assegura l'alcalde d'Alzira, Diego Gómez.

Cal recordar que aquesta ajuda municipal és una de les primeres que es paguen amb l'objectiu de dinamitzar i impulsar l'economia local de manera immediata. "Hem treballat de manera intensa per a poder fer arribar el pagament com més prompte millor. El termini per a demanar-la finalitzava el passat 26 de maig i només en tres setmanes els nostres autònoms ja disposen dels diners", afig el regidor d'Hisenda, Albert Furió.

El Ple de l'Ajuntament va aprovar el passat 27 de maig una ampliació de 100.000 € de la dotació pressupostària, que se sumava als 305.000 € inicials. Han estat al voltant de 1.100 els comerços i negocis que han demanat aquesta ajuda per a treballadors autònoms destinada a la reactivació econòmica en el municipi d'Alzira, també compatible amb les ajudes de la Generalitat Valenciana publicades el passat mes d'abril.

La comissió de baremació continuarà aquesta setmana amb la revisió de sol·licituds per a comprovar l'adequació als requisits i determinar la quantia segons les condicions particulars d'acord amb les bases de la convocatòria i el nombre de sol·licituds.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email