GRUPO PLAZA

per als més menuts

"Aventura i emoció" omplin l'agenda de Nadal del Teatre Escalante

20/12/2018 - 

VALÈNCIA. Teatre Escalante ha organitzat la representació d’una sèrie d’espectacles teatrals infantils. En concret, tres obres dirigides als majors de sis anys, i una última per al públic més menut, des dels 18 mesos fins als 3 anys. Així, el Teatre Rialto acollirà durant els Nadals quatre espectacles en els que l’aventura prendrà l’escenari.

Aquest Cicle de Nadal de l’Escalante començarà amb Amelia (Premi FETEN 2018 a millor espectacle de dansa). Creada per La Teta Calva i posada en escena per Marea Danza, l’obra es basa en la història d’Amelia Earhart, la primera dona que va creuar l’Atlàntic portant un avió. La fúria i la decisió del ball flamenc es fusionen amb la dramatúrgia contemporània per fer-li homenatge a aquelles dones que fan dels problemes un paisatge on demostrar que no hi ha res impossible. Es representarà els dies 26 i 27 de desembre a les sis de la vesprada. 

Per al cap de setmana, una obra creada per Ángel Calvente i posada en escena per El Espejo Negro: Óscar, el niño dormido (Premi FETEN 2016 al millor espectacle de gran format). Aquesta és la història d’Óscar, un xiquet que va quedar en coma durant nou mesos. Temps en el que els seus pares es van dedicar a contar-li els contes que li havien llegit des que era menut. Així, Óscar lluitarà per despertar i poder tornar a córrer, jugar i anar a l’escola amb els seus companys i amics. "És un espectacle d’amor i superació, que utilitza el joc amb titelles, les projeccions i la màgia escènica" informa l'organització. Tindrà lloc els dies 28 i 29 de desembre a les sis de la vesprada.

'Little Night'.

De cara al gener, Les aventures de T. SawyerDesprés de l’èxit obtingut en l’anterior temporada de teatre de l’Escalante i rebre nombrosos reconeixements, Sawyer i Huckleberry recorren a contra corrent el Mississippi de nou al Teatre Rialto. Aquesta obra pròpia del Teatre Escalante, junt amb La Teta Calva, tracta de donar pas a somniar "amb la llibertat, a viure i a sentir de la mà d’un dels personatges més mítics de la literatura d’aventures, T. Sawyer". Encara que, en aquest cas, l’heroi també pot ser femení. El muntatge, dirigit per Xavo Giménez, es representarà els dies 2 i 3 de gener a les sis de la vesprada. 

Per últim, Little Night. Dirigit per Jordi Colominas per a Imaginart, Little Night és una experiència interactiva per a bebès. És tracta d’una obra per a infants d'entre els 18 mesos i els 3 anys d’edat. Les imatges, els sentits, els jocs i els colors ofereixen una "explosió de somnis" per a estimular la interacció entre tot allò que envolta a les criatures. En aquest cas, les representacions seran el dia 4 de gener amb tres funcionas al llarg de la vesprada.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme