GRUPO PLAZA

finalitza la XXII edició del festival Música Antiga i Barroca

"Balanç molt positiu" del festival de Música Antiga de Peníscola malgrat el mal oratge

16/08/2017 - 

VALÈNCIA. La XXII edició del festival Música Antiga i Barroca de Peníscola que l’Institut Valencià de Cultura organitza junt amb la Diputació de Castelló i l’Ajuntament de Peníscola va finalitzar el 12 d'agost després de deu concerts des de l'1 d'agost.

En declaracions de la directora adjunta de Música i Cultura Popular de l’IVC, Marga Landete : "El balanç d'aquesta edició és molt positiu. Malgrat el mal oratge, el públic ha continuat assistint fidelment als concerts al castell i l'església de Santa Maria. El piromusical del dia 2 d'agost amb música de l'Orfeo de Monteverdi va estar un èxit absolut i, a més a més, enguany hem organitzat dos activitats al carrer que han tingut molt bona acceptació: el cercavila de la companyia Scura Splats i l'acció Arrima't a la Música (en col·laboració amb Bankia). La nostra intenció ha estat fer viatjar en el temps als espectadors i amb una programació tan evocadora, ho hem aconseguit".

Piromusical del dia 2 d'agost
Formacions valencianes amb "més èxit d'espectadors"

Els concerts amb més èxit de públic han sigut de dos formacions valencianes que, per primera vegada, actuaven a aquest festival, el 10 d’agost València Original Art, sota la direcció de Barry Sargent va tindre 340 espectadors i el concert final del festival amb l’Orquestra de Cambra de la Comunitat Valenciana, sota la direcció de Daniel Abad Casanova i actuant d’oboè solista Vicent Llimerà, va tindre 235 espectadors. Malgrat les dificultats meteorològiques d’alguns dies s’han oferit tots els concerts programats al disposar com alternativa del Saló Gòtic del Castell del Papa Luna, recinte amb molt bona acústica per a la música. 

El festival ha reunit en la seua programació a grups nacionals de trajectòria internacional com ‘La Dispersione’, ‘La capella de Minstrers’ que enguany celebra els seus 30 anys d’existència, el consort de flautes barroques ‘Piecere dei Traversi’ format per quatre dones, concert que es va oferir a l’església de Santa Maria, junt a formacions internacionals com ‘The Gonville Consort’, ‘Accademia del Piaccere’ o ‘Capriccio Stravagante’. 

 

Noticias relacionadas

el rey de la balada hard-rock

Fallece el cantante Meat Loaf, autor de 'Bat Out of Hell'

Por  - 

Meat Loaf fue una de las voces más emblemáticas de la música rock y temas como 'Dead Ringer For Love', 'Paradise By The Dashboard Lights' o 'I'd Do Anything For Love (But I Won't Do That)' vendieron millones de copias durante su carrera profesional

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email