GRUPO PLAZA

divendres 20 de setembre

El cantautor valencià Jonathan Pocoví,  porta la seua música a la Sala SGAE Centre Cultural

El cantant, guitarrista i compositor Jonathan Pocoví es presentarà en directe acompanyat pel contrabaixista Lucho Aguilar

19/09/2019 - 

VALÈNCIA. El cicle de concerts Indrets Sonors, organitzat per la Fundació SGAE, oferirà l'actuació del cantautor valencià Jonathan Pocoví el divendres 20 de setembre, a les 19 hores, a la Sala SGAE Centre Cultural de València (Blanqueries, 6). El cantant ofrerirà un repàs pels temes més aplaudits de la seua trajectòria i avançarà en exclusiva algunes de les cançons que inclourà en el seu pròxim treball discogràfic, El vals de los desobedientes. L'entrada és gratuïta.

El programa de concerts Indrets Sonors és un projecte de la Fundació SGAE, desenvolupat a través del seu Consell Territorial de la Comunitat Valenciana, per a donar suport i difondre el treball dels autors i intèrprets que contribueixen amb el seu talent i creativitat a dinamitzar la nostra escena musical actual. 

El seu currículum inclou destacats reconeixements en certàmens de cançó d'autor d'àmbit nacional, composicions per a teatre i cinema, i col·laboracions amb artistes de la talla de Javier Ruibal, Luis Pastor, Sole Giménez o Javier Álvarez. 

Produït a mitges entre Javier Ruibal i el propi Pocoví, Plan de vuelo és el seu últim disc fins hui. S'ha dit que és, en conjunt, un cant al viatge de la vida, un recorregut sonor que abasta des de les més grans ambicions i esperances al realisme quotidià de les xicotetes situacions domèstiques. En l'actualitat, el músic prepara un nou treball, El vals de los desobedientes.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme