X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA

dijous 14 de juny

Els Premis Literaris Ciutat de Carcaixent preparen l'entrega del seu 23è guardó

13/06/2018 - 

VALÈNCIA. El proper dijous 14 de juny, a les 19:00 hores, es farà públic el veredicte dels XXIII Premis Literaris Ciutat de Carcaixent, tant en la modalitat del Premi Soleriestruch de Narrativa Curta com en la de l’Arminyana i Canut de Poesia. Al lliurament, que tindrà lloc a la Sala d’Actes de la Biblioteca Pública Municipal Julián Ribera de Carcaixent, assistiran, a més dels guardonats, Paco Salom, alcalde de Carcaixent; Desirée Palma, regidora de Cultura; i Josep Gregori, editor de Bromera. Clourà l’acte l’actuació del trio de corda TresArcs.

En aquesta 23ª edició han concorregut els treballs de vora una setantena d’alumnes de 2n cicle d’ESO, cicles formatius de grau mitjà i superior i Batxillerat. Cal assenyalar que la popularitat d’aquests premis literaris va més enllà de la Ribera, com ho demostra la participació de joves d’altres localitats de la geografia valenciana, com ara Torrent, Tavernes de Valldigna, Gandia, Sax o Xàtiva.

Els guardonats amb els primers premis rebran 400 euros; els dels segons premis, 200 euros, i els finalistes rebran, cada un, un lot de llibres valorat en 150 euros. Els textos seleccionats, sis en total, entre guanyadors i finalistes, seran publicats en un llibre que Bromera editarà en la col·lecció 'Lletra Nova', juntament amb els textos guardonats en els Premis Literaris Ciutat de Carcaixent 2019.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email