GRUPO PLAZA

aquest cap de setmana

Felip Bens, Rafa Lahuerta i Miquel Nadal signen en la Fira del Llibre

6/05/2022 - 

VALÈNCIA. En esta edició de rècord de la Fira del Llibre de València, amb més de 100 casetes i una previsió de venda de llibres de més d’un milió d’euros, els autors de l’editorial Llibres de la Drassana, molts d’ells col·laboradors de la revista Lletraferit, signaran exemplars dels seus títols este cap de setmana del 6 al 8 de maig en la caseta 41 de la Llibreria d’Ontinyent.

És el cas de l’aclamat Rafa Lahuerta, autor de Noruega, el gran best-seller de la literatura valenciana dels darrers temps, que ho farà el diumenge 8 pel matí, junt amb l’escriptor Miquel Nadal, autor de Càndid, i els historiadors Frederic Aparisi i Vicent Baydal, membres del Grup Harca i autors de La València Contada. En el cas de Baydal estrena també llibre en solitari, Matèria de València. Fets i personatges sorprenents de la nostra història, que estarà signant també el divendres 6 i el mateix diumenge 8 per la vesprada. 

Així mateix, el dissabte 7 pel matí estaran signant llibres Ximo Carrión, autor de l’obra gastronòmica Arrossos i molt més, Felip Bens, autor de la novel·la negra Toronto, i Abel Soler, que ha publicat una biografia històrica de Joan-Jeroni de Vilaragut. El fill secret de la reina Margarida de Prades. Per la vesprada signaran novament Ximo Carrión i Vicent Baydal, al costat d’Eduard Mira, autor de la trepidant novel·la d’aventures El fugitiu d’Almansa. Un cap de setmana de Fira per a passejar i gaudir amb la tornada del bon temps.

També et pot interessar

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email


Quiero suscribirme