X AVISO DE COOKIES: Este sitio web hace uso de cookies con la finalidad de recopilar datos estadísticos anónimos de uso de la web, así como la mejora del funcionamiento y personalización de la experiencia de navegación del usuario. Aceptar Más información
GRUPO PLAZA

xiquets i xiquetes de 0 a 3 anys

L' Espai d'Art Contemporani de Castelló inaugura una àrea de telles per als més menuts

3/10/2017 - 

CASTELLÓ. L’Espai d’Art Contemporani de Castelló (EACC) inaugura el 7 d’octubre a les 12 hores un espai dirigit a xiquestes i xiquets de 0 a 3 anys, per tal de que puguen “participar, sentir, observar, investigar, descobrir, intervenir i recórrer” el seu voltant.

L'Espai de Telles del EACC s'organitza a partir de nou taules de llum recuperades dels fons del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana i al seu voltant es crea una volumetria que possibilita una major superfície d'exploració i que busca la seua inspiració en la tècnica de l'origami. El sòl es replega perquè l'activitat es desplegue, a partir de la repetició de figures polièdriques que conviden a recórrer i habitar l'espai.

El departament d'Educació i Mediació del Consorci de Museus ha creat el programa Comencem de 0, específicament dirigit al segment 0-3 anys, en el qual s'emmarca l'obertura del Espai de Telles.

Mitjançant un acord de col·laboració amb la cooperativa Ninos Escoles Infantils s'ha creat d'un grup de treball format per professionals de l'educació, l'arquitectura, l'art i la mediació per a la creació i engegada del Espai de Telles.

Silvana Andrés i Sonia Rajos, fundadores de Arquilecturas, han desenvolupat el disseny dels espais, partint de la idea d'aprofitar elements resultants d'exposicions passades i ara en desús, per a recrear nous espais sugeridors d'oportunitats.

Noticias relacionadas

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email