GRUPO PLAZA

A l’octubre ccc

La Consellera balear i extreballadora d’RTVV Esperança Camps presenta el seu darrer llibre a València

La cara B, publicada per Llibres del Delicte, és una novel·la negra amb contingut polític que transcorre a la capital valenciana

20/11/2015 - 

VALÈNCIA. A València apareixen els cadàvers de dos polítics que havien estat involucrats en trames corruptes amb un conseller d’alta volada de la Generalitat, que va fugir a l’altra punta del món abans de ser condemnat per aquests tractes il·legals. És el punt de partida de Cara B, la darrera novel·la de l’escriptora menorquina establerta a València Esperança Camps, publicada just abans del seu nomenament com a Consellera de Participació, Transparència i Cultura del Govern Balear.

El llibre es presentarà el dissabte vinent a les 12:30 h a l’Octubre Centre de Cultura Contemporània en el marc de la celebració de la Plaça del Llibre. A més de l’autora, hi intervindran les periodistes Maria Josep Poquet, que compateix amb Camps la condició d’extreballadora d’RTVV, i la corresponsal de TV3 Empar Marco, amb qui l’autora menorquina va escriure la seua anterior novel·la Vertigen, un relat de ficció basat en el desmantellament de la ràdio i la televisió públiques dels valencians.

La nova novel·la furga en la cara B de la política valenciana dels darrers anys. Amb una trama ben estructurada fa desfilar una impagable galeria de personatges que són disseccionats pel bisturí esmolat de l'autora. Sense embuts, La cara B es capbussa en la corrupció valenciana i l'explica des d’una nova òptica, diferent i divertida, però alhora punyent i sense concessions.

Tot i ser la primera novel·la negra d'Esperança Camps, l'autora ja s'havia iniciat en aquest gènere. De fet, La cara B recupera el personatge protagonista del seu relat Ulleres de pasta negra, publicat en el recull Elles també maten de la mateixa editorial (Llibres del Delicte). Es tracta de Marc, un “modernet” que viu al barri de Russafa que aspira a escriure una novel·la policíaca.

next

Conecta con nosotros

Valencia Plaza, desde cualquier medio

Suscríbete al boletín VP

Todos los días a primera hora en tu email